Moderatorzy: Global Moderator, Moderator
 Przy okazji zrobiłem pare fotek w czasie montażu, to potem uzupełnie brakujące zdj w manualu na forum
 Przy okazji zrobiłem pare fotek w czasie montażu, to potem uzupełnie brakujące zdj w manualu na forum

Jestem bardzo zadowolony, nie zawidołem się na opiniach ludzi o nich.
 Jestem bardzo zadowolony, nie zawidołem się na opiniach ludzi o nich.

Dobrze działasz
 Dobrze działasz 

czekam jeszcze na montaż kolektora
 czekam jeszcze na montaż kolektora 

wpadły recaro z golfa3
  wpadły recaro z golfa3

podsufitka i słupki w czarnej alcantarze ( plastiki i uszczelke jeszcze nie zdążyłem pomalować ale wszystko w swoim czasie)
 podsufitka i słupki w czarnej alcantarze ( plastiki i uszczelke jeszcze nie zdążyłem pomalować ale wszystko w swoim czasie)

budżetowo wygłuszyłem drzwi
 budżetowo wygłuszyłem drzwi
 polerka przednich lamp w eco car detail(polecam :oki: )
 polerka przednich lamp w eco car detail(polecam :oki: )

Całe zawieszenie jest obniżone i na amorach MTS
 Całe zawieszenie jest obniżone i na amorach MTS Przednie tarcze mikody i trw
 Przednie tarcze mikody i trw
 Uszczelniona pokrywa zaworów
 Uszczelniona pokrywa zaworów

ogarnąłem silnik bo świrował głównie przez sonde i dziure w kolektorze ssącym która się zrobiła od śruby od przepustnicy. Dla potomnych powiem, że przepustnica od 101KM jest niższa i potrzebuje krótrzych śrub.
 ogarnąłem silnik bo świrował głównie przez sonde i dziure w kolektorze ssącym która się zrobiła od śruby od przepustnicy. Dla potomnych powiem, że przepustnica od 101KM jest niższa i potrzebuje krótrzych śrub.

A i byłem ostatnio na hamowni wyszło 91KM przy obecnych gratach bez żadnego strojenia, jak narazie.
 A i byłem ostatnio na hamowni wyszło 91KM przy obecnych gratach bez żadnego strojenia, jak narazie.

maskę zaspawałeś czy jeszcze nie? nagraj jakiś sprint 0-100 czy coś, chętnie zobaczę i usłyszę
 maskę zaspawałeś czy jeszcze nie? nagraj jakiś sprint 0-100 czy coś, chętnie zobaczę i usłyszę 
 fajne stołki
  fajne stołki