Spostrzeżenia, sugestie, uwagi itp.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
KoStEk
Administrator
Administrator

Post autor: KoStEk »

[quote=""Bruczyk""]Zloty polo klubu odkąd pamiętam były zlotami ludzi nie samochodów, ludzie przyjeżdżali się dobrze bawić oraz pogadać z znajomymi z forum. jedni się lubią bardziej inni mniej. i tak jest do tej pory co mnie bardzo cieszy.[/quote]

Tego nie da się uniknąć, ale trzeba dążyć do tego aby atmosfera na Zlotach była jak najlepsza i wszyscy mogli się zintegrować.

[quote=""Bruczyk""]Pokaz Megsa bardzo na plus na pewno każdy z nas podchwycił coś przydatnego z tego pokazu, może zadaje dziwne pytania, może nie zawsze są to właściwe pytania ale lubię znać odpowiedź z wielu źródeł i tak też było na pokazie Megsa, [/quote]

Bardzo miłe słowa i ciesze się, że wszystko wypaliło i podobało się Wam. Wasze opinie są cenne, a zarazem motywujące do dalszego działania.

[quote=""Bruczyk""]Wybór samochodu zlotu. Nie mam żadnego ale co do tego że taka jest decyzja jurorów jedyne ale mam do tego ze skoro to nasz zlot to sami wybierajmy samochody nie sponsorzy. rozumiem ze taka jest kolej rzeczy sponsor daje pieniążki ale tez chce coś w zamian dostaje reklamę i możliwość wyboru(?). [/quote]

Wiemy wszyscy doskonale, że dawne czasy minęły i dużo się pozmieniało. Jeszcze dwa lata temu jedynymi nagrodami były własnoręcznie przygotowywane statuetki z rozmaitych części. Staramy się to zmieniać. Tym samym chcemy przyciągnąć większe grono ludzi. Pojawienie się sponsorów, partnerów otwieram nam w jakiś sposób drogę. Na większych imprezach motoryzacyjnych samochody wybierane są przez odpowiednie jury. Tak było w tamtym roku, tak było i w tym. Tego nie zmienimy, ale.... Nie wpadło nam to do głowy, dopiero Wy podsunęliście ten pomysł, który gwarantuje Wam, że będzie funkcjonował od kolejnego Zlotu, a mianowicie AUTO PUBLICZNOŚCI. Macie rację i też musicie mieć możliwość wyboru.

[quote=""Bruczyk""]Podjechałem treserem do pomiaru wysokości dla zabawy i patrząc na zdjęcia każdy miał banana na ustach w tym momencie, i gdybym założył dach na pewno byłbym wyższy od Garbatego dlatego oddałem mu dyplom.[/quote]

Bruczyk, to prawda uśmiech pojawił się na niejednej mordce. Dziwna otoczka zrobiła się bezpośrednio na ogłoszeniu wyników. Powiem Ci tak i nie odbieraj, że się spinam, bo tak nie jest. Mam takie fajne zdjęcie i hmmm... wydaje mi się, że pomiar robiłem w najwyższym miejscu i nawet założenie dachu nie spowodowałoby zmiany :grin: . Szanujemy Twój wybór i tak jak obiecałem, dyplom zostanie zmieniony i przesłany Garbatemu. Kwestia wydruku, bo póki co kolejne obowiązki i niestety brakuje czasu, ale pamiętam o tym.

[quote=""Bruczyk""]Organizatorom dziękuje że zorganizowali kolejny zlot, wiem ile jest przy tym zabawy, ile wykonywanych telefonów czy wysyłanych e-maili. Jedyna moja sugestia to starajmy się przyciągnąć na zlot większą ilość osób, ale nie wiem czy komercjalizacja zlotu w tym pomoże.[/quote]

DZIĘKUJEMY :grin: . Dobrze, żeby więcej ludzi zdawało sobie z tego sprawę ile jest przy tym pracy i poświęcenia własnego czasu. Robimy to dla Was, dla tej zajefajnej atmosfery. WY klubowicze, klubowiczki, użytkownicy i goście jesteście motorem napędowym tego wszystkiego. Powtarzam : macie jakieś pomysły czy sugestie, to nie bójcie się, mówcie nam o tym, pomagajcie nam, a na pewno uda się dużo więcej zrobić.. W grupie siła.

[quote=""Bruczyk""]a najważniejsze nie naskakujmy na siebie nawzajem nie odbierajmy wypowiedzi jak ataków,
"Dom rozdzielony niezgodą ostać się nie może"[/quote]

Amen !

[quote=""Wojciechus""]Na zlocie byłem po raz pierwszy i wybrałem się tam wyłącznie po to by móc uścisnąć grabę i pogadać z ludźmi, którzy dotychczas byli tylko nickami z forum. Jak się okazało za tymi nickami kryją się fantastyczni ludzie, pozytywnie zakręceni, z którymi można świetnie pogadać i się pośmiać, wymienić doświadczeniami, zapytać o poradę ;) Ta atmosfera zaraża i się przenosi więc już kombinuję jak się wybrać w przyszłym roku :) Ze swojej strony dodam, że tak jak wspomniano można by wyłonić "Polo publiczności" i tutaj głosowaliby obecni na zlocie, bo imho nie zawsze auto najbardziej pomodzone robi największe wrażenie, oczywiście w żaden sposób nie ujmując tegorocznym wygranym :)[/quote]

Ja zaraziłem się 5 lat temu i jak widać nie ma na to już lekarstwa :grin: . Co do Polo Zlotu i wyboru czytaj wyżej :)

[quote=""Wojciechus""]Co do propozycji to już na zlocie myślałem, nad konkurencją strzelecką tylko nie wiedziałem czy to by przeszło pod względem bezpieczeństwa i czy udałoby się wstrzelić w harmonogram. Strzelecką tzn. tarcza, wiatrówka i beng! :)[/quote]

Tu pojawia się pewne niebezpieczeństwo. Jest dużo dzieci i trzeba naprawdę uważać. Jest to jakiś pomysł. Powiem tak, sprzęt jest. Posiadam wiatrówkę, tarcze itp. Powstanie osobny temat dotyczący kolejnych imprez, w którym zrobimy burzę mózgów, również dotyczącą konkurencji zlotowych.
Moje byłe POLO 6N KOSTEK
----------------------------------------------------------------
Ślesin 2012, 2013, 2014
II miejsce Turniej Tenisa Stołowego-2013
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzychu20 »

[quote=""KoStEk""]

[quote=""Wojciechus""]Co do propozycji to już na zlocie myślałem, nad konkurencją strzelecką tylko nie wiedziałem czy to by przeszło pod względem bezpieczeństwa i czy udałoby się wstrzelić w harmonogram. Strzelecką tzn. tarcza, wiatrówka i beng! :)[/quote]

Tu pojawia się pewne niebezpieczeństwo. Jest dużo dzieci i trzeba naprawdę uważać. Jest to jakiś pomysł. Powiem tak, sprzęt jest. Posiadam wiatrówkę, tarcze itp. Powstanie osobny temat dotyczący kolejnych imprez, w którym zrobimy burzę mózgów, również dotyczącą konkurencji zlotowych. [/quote]

Dokładnie może być to niebezpieczne, zwłaszcza, ze na zlocie stężenie alkoholu we krwi uczestników bywa różne :crazy:
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

[quote=""krzychu20""]Dokładnie może być to niebezpieczne, zwłaszcza, ze na zlocie stężenie alkoholu we krwi uczestników bywa różne :crazy:[/quote]
Oj tam różne od razu Sieć 34 po prostu reklamowaliśmy :rotfl: , bo dobre zakupy na zlot tam poczyniliśmy :rotfl: ale fakt info że dawka śmiertelna 4 promile nie dotyczy Polaków i Rosjan jest świętą prawdą :crazy:
Awatar użytkownika
ZeroOne
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: ZeroOne »

Jakby była strzelnica to mogę pomóc, nie raz już pomagałem na strzelnicach.
Blue&Black by ZeroOne
Obrazek
Zapraszam do oglądania
Awatar użytkownika
PaY
Swój
Swój
Kontakt:

Post autor: PaY »

Strzelnica moim zdaniem złym pomysłem jest.... :crazy:
[size=12px]I miejsce megarowerek[/b]
II miejsce turniej siatkówki
Ślesin 2011]I miejsce megarowerek[/b]
III miejsce Plac Manewrowy
Wyróżnienie]
Derby na PJ
[img]http://
Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

[quote=""KoStEk""]Czego brakowało, itp. itd. [/quote]
Moich drinków :crazy:

A tak na poważnie - z imprezy na imprezę jest coraz lepiej. Nie było mi dane być w tym roku, czego ogromnie żałuję :(

Wiem też, ile pracy pochłaniają przygotowania i w związku z tym mam propozycję:

Osoby, które chętne są do włączenia konkurencji w plan imprezy są mile widziane, aby przy takiej organizacji pomóc.
Jak wiecie, na głowach organizatorów zawsze jest sporo i oznacza to nieustanne bieganie wokoło. Im więcej osób chętnych do pomocy, tym zdecydowanie lepiej. Każda pomoc jest mile widziana :)

Czekam na foty i relacje :)
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
Awatar użytkownika
Bruczyk
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: Bruczyk »

Ja chętnie też pomogę o ile moge:)
Awatar użytkownika
ko zack
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: ko zack »

[quote=""Fresh1972""]A mnie się nie spodobało, że na zlocie pożyczyłem od Pawła alias Kostek 10 zł i zapomniałem oddać ... [/quote]

a pamiętasz jak sobie pożyczyliście z chłopakami mój miernik z ZAMKNIĘTEGO auta, takie sytuacje awaryjne uznaje i cieszy mnie fakt ze pomogłem niebezpośrednio :) grunt że sie udało i ze pomiary sie udały ?? ;ppp no i fajnie że oddaliście :D

[quote=""Wojciechus""]Co do propozycji to już na zlocie myślałem, nad konkurencją strzelecką tylko nie wiedziałem czy to by przeszło pod względem bezpieczeństwa i czy udałoby się wstrzelić w harmonogram. Strzelecką tzn. tarcza, wiatrówka i beng! [/quote]

też o tym myślałem. sam mam wiatrówkę z osprzętem i chętnie bym coś takiego zorganizował :)

[quote=""KoStEk""]Bruczyk napisał(a):
Wybór samochodu zlotu. Nie mam żadnego ale co do tego że taka jest decyzja jurorów jedyne ale mam do tego ze skoro to nasz zlot to sami wybierajmy samochody nie sponsorzy. rozumiem ze taka jest kolej rzeczy sponsor daje pieniążki ale tez chce coś w zamian dostaje reklamę i możliwość wyboru(?).

Wiemy wszyscy doskonale, że dawne czasy minęły i dużo się pozmieniało. Jeszcze dwa lata temu jedynymi nagrodami były własnoręcznie przygotowywane statuetki z rozmaitych części. Staramy się to zmieniać. Tym samym chcemy przyciągnąć większe grono ludzi. Pojawienie się sponsorów, partnerów otwieram nam w jakiś sposób drogę. Na większych imprezach motoryzacyjnych samochody wybierane są przez odpowiednie jury. Tak było w tamtym roku, tak było i w tym. Tego nie zmienimy, ale.... Nie wpadło nam to do głowy, dopiero Wy podsunęliście ten pomysł, który gwarantuje Wam, że będzie funkcjonował od kolejnego Zlotu, a mianowicie AUTO PUBLICZNOŚCI. Macie rację i też musicie mieć możliwość wyboru.[/quote]

Świetny pomysł. 2 głosowania. jedno sponsorzy i ich nagrody. drugie publiczność i nagrody przygotowane przez ludzi którzy beda na to chętni :) bardzo dobra inicjatywa.

ja sie zaraziłem zlotami PKP 5 lat temu i miło sie obserwuje jak sie to rozwija i zmienia. Zmiana dla jednych jest dobra a dla innych nie. ja uważam ze musi sie cos zmieniać jeżeli ma funkcjonować i nie nudzić sie. rutyna zabija :vinsent: :vinsent:
ODPOWIEDZ

Wróć do „XI Ogólnopolski Zlot VW Polo Klub Polska”