Oczywiście, że sterownik od drzwi pasażera (końcówka nr 801) jest inny niż od kierowcy (końcówka nr 802). W drzwiach kierowcy jest takie "sterujący". Natomiast jeśli jest on od anglika, od drzwi kierowcy, ma taką samą liczbę wtyczek i pinów, ma ten sam nr elektroniki to może warto spróbować - nikt pewnie nie odpowie ze 100% pewnością.
Problem w tym, że też swoje kosztuje. Nie chcę znowu wyrzucać pieniędzy w błoto. Znalazłem jeszcze o numerze 6Y1959802A. Różni sie trzecia cyfrą. Wygląda identycznie i jest od lewych drzwi.
Coś pomyśle. Temat można zamknąć. Dzięki wszystkim za pomoc.
Pozdrawiam.
Miałem podobny problem(myślałem, że silniczek padł. Ale jednak był to złamany pin w żeńskiej kostce. Mechanik zdiagnozował, że jest to silniczek. Więc pomyślałem, że poszukam na szrotach... Znalazłem oryginalny o tych samych numerach na pierwszym szrocie, na jaki pojechałem. Jak coś mogę dać namiary na ten szrot. Pomorskie, okolice Kościerzyny. Btw szukam kostki żeńskiej, która znajduje się w słupku drzwi pasażera
Udało mi się zakupić moduł elektrycznej szybu lewej o numerach 440775EW za 100 zł Nie jest łatwo go dostać. Po wymianie wszystko śmiga aż miło. Szyby bez problemu się zaprogramowały, działa też otwieranie i zamykanie z kluczyka.