[6n] Polo 1.3 95r - Zablokowany centralny zamek

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

f
fanbmw
Newbie
Newbie

[6n] Polo 1.3 95r - Zablokowany centralny zamek

Post autor: fanbmw »

witam
Mam problem w obu drzwiach nie mam zamka, jak kupiłem samochód zamek był w drzwiach kierowcy działał zamykały się drzwi i bagażnik ale zamek się blokował. W końcu się zepsuł to go wywaliłem, chyba podczas wyciągania zamka zamknął się centralny bo nie mogę otworzyć bagażnika, od początku były problemu z otwieraniem z kluczyka zamka bagażnika, teraz nie mogę w ogóle przekręcić kluczyka i bagażnik jest zamknięty, od dnia wywalenia zamka z drzwi rozładowuje mi akumulator. Jak odblokować centralny? jak otworzyć tylną klapę?
Ostatnio zmieniony 26 kwie 2016, 13:55 przez fanbmw, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzychu20 »

[quote=""fanbmw""]od początku były problemu z otwieraniem z kluczyka zamka bagażnika, teraz nie mogę w ogóle przekręcić kluczyka i bagażnik jest zamknięty[/quote]
czesty problem w polo- wkładka się zapiekła. Poszukaj bo było o tym, jak ją wyjąć i przywrócic do życia.

[quote=""fanbmw""] od dnia wywalenia zamka z drzwi rozładowuje mi akumulator. Jak odblokować centralny? j[/quote]
nie napisałeś ani słowa o tym jaki to centalny- czy ori pneumatyczny czy dokładany elektryczny

[quote=""fanbmw""]jak otworzyć tylną klapę?[/quote]

http://vwpoloklub.pl/forum/viewtopic.ph ... 18&start=0
fotki wygasły, ale masz opis ;)

Ogólnie opisz pomału i dokładnie o co chodz,i bo piszesz skrótowcami i nie da się Ci pomóc... :blush2:
f
fanbmw
Newbie
Newbie

odnalazłem pompkę centralnego i są tam same wężyki nie widać żadnej linki
f
fanbmw
Newbie
Newbie

Bagażnik otwarty. Dziękuje za pomoc.