witam czy posiada ktos z was typowy service book do polo 6n? nie chodzi mi o ksiazke sam naprawiam a takie cus co ma na pierwszych stronach napis: Instrukcje napraw polo i sklada sie z roznych zeszytów np urzadzenia elekrtyczne itd.itp. jesli ktos ma takie cos to prosze o wrzucenie na forum:)
nie słyszałem aby poza Sam Naprawiam były jakieś inne wydania do polówki,
co najwyżej rysunki techniczne z programów Etech, Autodata czy Vagetka występujące w formie elektronicznej.
Książki takiej raczej nie znajdziesz. :scratch:
tu są wszystkie do polo: http://www.ksiazki-napraw.pl/szukaj.php ... wagen+Polo
jest coś takiego jak zeszyty serwisowe do polo przykładowy printscreen - urządzenia elektryczne o ile się nie myle jest to do roku 99 jeśli jesteś zainteresowany mogę zapodać
[quote="rat4"]nie słyszałem aby poza Sam Naprawiam były jakieś inne wydania do polówki,
co najwyżej rysunki techniczne z programów Etech, Autodata czy Vagetka występujące w formie elektronicznej.
[/quote]
witam ponownie. to jesli ktos posiada takie zeszyciki to bardzo prosze o linki na rapida:) na pewno sie przydadzą.
pozdrawiam. tu prosba głownie do kolegi savica. no chyba ze ktos inny jeszcze posiada.
[quote="turzol"]Niech ktoś zarzuci serwisówkami bo potrzebuje na wczoraj[/quote]
Chodzi ci o sam naprawiam, czy zeszyty serwisowe??
Mam takie:
całość ma 67MB mogę wrzucić na rapida lub na maila w 3 etapach.
Jak ktoś chce to właśnie wrzuca się na rapida. Przesyłajcie PW to wyślę linka. W tematy nie wklejamy linków do tego typu treści :acute:
za 20 minu bedzie gotowe.