[6n2]przestrzeń za kokpitem

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

W
Wojtek
Newbie
Newbie

[6n2]przestrzeń za kokpitem

Post autor: Wojtek »

Miedzy kokpitem a przednią szybą znajduje się 1-2cm przestrzeń w którą ostatnio wleciały mi dokumenty pojazdu i prawo jazdy. Wyciągniecie nie jest zbyt proste ponieważ przestrzeń wydaje się dość głęboka (próbowałem wyciągnąć drucikiem - dna nie znalazłem), a czymś porządniejszym pogrzebać jest strasznie trudno bo przeszkadza w tym pochylenie przedniej szyby. Przez myśl mi przeszło, że skoro przestrzeń jest taka głęboka, to może da się dostać tam jakoś z innej strony i wyciągnać dokumenty? Jakieś pomysły?
Z góry dziękuje.
J
Jacob
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Jacob »

Hmm zależy z której to strony, żebyś miał dostęp od spodu. Deska z 6n2 jest mocno zabudowana i może być kłopot..
Pomogłem ? Kliknij pomógł
W
Wojtek
Newbie
Newbie

Położyłem sobie dokumenty na kokpicie, kompletnie o nich zapomniałem i podczas jazdy zsunęły mi się w tą szczelinę. Dzisiaj 2 godziny spędziłem z drucikiem próbując je wyłowić...
W
Wojtek
Newbie
Newbie

Pojechałem do mechanika powiedział, że może dostać się "za kokpit" za 700 zł - bo to dużo roboty. Bardziej opłacało się wyrobić nowe dokumenty.
Jeśliby ktoś jednak miał podobny problem i udało mu się rozwiązać w "lepszy" sposób - niech się podzieli!
Awatar użytkownika
adam2308
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: adam2308 »

Możesz spróbować sam rozebrać kokpit. Tutaj manual: http://www.vwpoloklub.pl/forum/viewtopi ... 81&t=13020
ODPOWIEDZ

Wróć do „nadwozie + wnętrze”