Najpierw tuba czy głośniki?

Forum dyskusyjne o nagłaśnianiu naszych pociech.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

k
kamylovsky
Newbie
Newbie

Najpierw tuba czy głośniki?

Post autor: kamylovsky »

Witam panowie i panie, rozmyślam nad zakupem tuby, wzmacniacza i głośników, ale mam dylemat - z przodu mam dwa głośniki, w tym jeden już nie działa, a drugi jest w porządku, choć jak podgłośnie to troszkę harczy.

Moje pytanie jest takie, czy na początek kupić dwa nowe głośniki na przód + wygłuszenie drzwi, czy może zostawić ten jeden głośnik, a do bagażnika wrzucić tubę ze wzmacniaczem, a po jakimś czasie kupić dwa głośniki na przód?

VW Polo 1.4 tdi 2001 6n2 po liftingu
Awatar użytkownika
Kam0
Newbie
Newbie

Post autor: Kam0 »

A radio masz dobre ;P?
J
Jacob
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Jacob »

Żeby Ci to dobrze grało to musisz ogarnąć przód + tuba ze wzmakiem z tyłu wystarczy.
A co do tego głośnika co Ci harczy to pewnie wtyczka się gdzieś rozpięła albo kabelek poluzowany.
Pomogłem ? Kliknij pomógł
S
Sanchez77
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Sanchez77 »

Nie widzę sensu kupowania tuby mając zepsute przednie głośniki. Na Twoim miejscu kupiłbym zestaw DSK 165.3 i wygłuszył należycie drzwi - efekt będzie na pewno konkretny.
K
KaŁachVW
Newbie
Newbie

Post autor: KaŁachVW »

pasują DSK 165.3 do polo?
k
kamylovsky
Newbie
Newbie

Post autor: kamylovsky »

Radyjko kenwood kmm-121y, myślałem że w pierwszym poście wspomniałem o nim :D w pierwszym poście pisałem o tubie, miałem na myśli skrzynie basową.

Także na wstępie chcę kupić głośniki na przód, cena 200-300zł, muzyki lubię głośno słuchać, co polecicie?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Car audio”