mam taki problem jak daje na gaz to nie dostaje od razu przyspieszenia tylko po czasie i dopiero jak mu bardziej wcisnę gaz to idzie a powinno być tak że jak lekko naciśniesz pedał gazu to już powinno iść auto czego to wina ? Pozdrawiam Dawidoo
 mam taki problem jak daje na gaz to nie dostaje od razu przyspieszenia tylko po czasie i dopiero jak mu bardziej wcisnę gaz to idzie a powinno być tak że jak lekko naciśniesz pedał gazu to już powinno iść auto czego to wina ? Pozdrawiam DawidooModeratorzy: Global Moderator, Moderator
 mam taki problem jak daje na gaz to nie dostaje od razu przyspieszenia tylko po czasie i dopiero jak mu bardziej wcisnę gaz to idzie a powinno być tak że jak lekko naciśniesz pedał gazu to już powinno iść auto czego to wina ? Pozdrawiam Dawidoo