Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

bo mi sie nie piekli mam kupca od reki na nie, ale moze zaproponujesz wieksza kwote
 bo mi sie nie piekli mam kupca od reki na nie, ale moze zaproponujesz wieksza kwote 
 tyle co by mnie air wyniosl na zestwie podstawowym
 tyle co by mnie air wyniosl na zestwie podstawowym
 bo to ma byc komplet pomocny zeby je zalozyc podniesc samochód i wywiesc do mechanika auto na swap
 bo to ma byc komplet pomocny zeby je zalozyc podniesc samochód i wywiesc do mechanika auto na swap   

kazdy element  w innym kolorze
 kazdy element  w innym kolorze   

tak naprawde juz powinien siedziec na budzie ale niestety mechanik zachorowal moze po swietach cos sie ruszy ....
 tak naprawde juz powinien siedziec na budzie ale niestety mechanik zachorowal moze po swietach cos sie ruszy ....  bez fajerwerka aby sie odpychal
 bez fajerwerka aby sie odpychal  wydech bedzie zlozony na rm motors od kolektora wydechowego, dolot simota na rurze od kibla
 wydech bedzie zlozony na rm motors od kolektora wydechowego, dolot simota na rurze od kibla 

te inapolisy sa tylko jak niebiescy dowod zabiora i jak trzeba na przeglad jechac
  te inapolisy sa tylko jak niebiescy dowod zabiora i jak trzeba na przeglad jechac