Jacoo - Ostrowski Granat - SPRZEDANY

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
pawellini
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post autor: pawellini »

Adrian do 3 biegu byłem o prawie 3/4 auta do przodu,potem moment wziął górę i mnie Groszu łyknął :)
Awatar użytkownika
KondzioR.
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: KondzioR. »

Adi 1.8 nie wiem czy 75KM czy 90KM + LPG. Nie dał mi rady na mieście :) Porównać masy i to że gaz zwykły itp. Ale na benzynie nie wiele lepiej chodzi
Awatar użytkownika
Skfarek
Spamer
Spamer

Post autor: Skfarek »

Jacoo poprzeglądałem twoje kreski i naprawdę przyjemne są, gratuluje wyniku ;) Pomyśl jeszcze o innym, ostrzejszym wałku to powinieneś zobaczyć wynik rzędu 8x, czego Ci życzę :grin:
6n leichtwagen: hamownia s.41 http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=142
1.6 AEA shamowane]
Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl
Serwis mechaniczny: [url=http://www.au
r
rumcajs25
Swój
Swój

Post autor: rumcajs25 »

Dzieje sie cos w temacie kolego? :) Trzeba jakiegos spota wkoncu ogarnac bo wiosna idzie :D
Mój Chagalblue
Ogólnopolski Zlot PKP 2013
Ogólnopolski Zlot PKP 2014
Awatar użytkownika
Jacoo
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: Jacoo »

Żyję! :D ...ale za dużo się nie zmieniło, tak jak było w Ślesinie 2013 tak jest do teraz, a upów w stylu zmieniłem olej i wszystkie filtry nie chcę robić bo to normalna sprawa :cool:
Żeby już coś napisać to z ciekawostek i rzeczy przyspieszających lizanie auta:

1. Wkurzało mnie mizianie plastików najróżniejszy specyfikami i odkryłem "dressing" :grin: , który leży na plastikach już z rok. Wygląd obecnie, jak po aplikacji. Wykończenie w zależności od sposobu aplikacji, ale okolice ciemnej satyny z minimalnym połyskiem, generalnie look jak nowy plastik salonowy. Mam tym posmyrane klamki, listwy, dokładkę, grill, kratki w zderzaku, trójkąty lusterek, itp.
Rozwiązanie: Motip czarny półmat, delikatne cieniutkie warstwy i zapominacie co to znaczy dressing do plastiku.

2. Kolejną rzeczą wkurzającą i na co schodziło mi najwięcej czasu to osuszanie auta mikrofibrami, wkładanie w szpary, czekanie aż wsiąknie... i tak bez końca, a i tak po wyjechaniu autem z jakiś zakamarków wylatywała woda i lepił się kurz, i ... :banghead:
Rozwiązanie: Makita UB1103 - nie oddałbym za nic w świece tego wynalazku :cool: używam go już ok roku, a o szczegółach już pisałem na KosmetyceAut.

:hello:
Awatar użytkownika
Jacoo
Zainteresowany
Zainteresowany

Stało się...
Polo szuka nowego ogarniętego właściciela, który wie jak dbać o samochód :oki:
W pierwszej kolejności informuje forum, gdyż zależy mi na tym, aby ten egzemplarz trafił w dobre, dbające ręce.

Z grubszych rzeczy o których tu nie pisałem, a zostały zrobione w ostatnim czasie, aby podnieść trochę komfort jazdy:
- kompletnie oryginalne wspomaganie w stanie idealnym
- "nowe" wahacze (używane, oryginalne w stanie b. dobrym, pomalowane dodatkowo w czarny półmat + zabezpieczenie w postaci 476s) z nowymi tulejami Lemfordera, nowymi sworzniami TRW, nowymi śrubami
- "nowe" sanki (używane, oryginalne w stanie b. dobrym, pomalowane dodatkowo w czarny półmat + zabezpieczenie w postaci 476s) z nowymi śrubami
- nowe sprzęgło LUK'a

Nigdy poważnie o sprzedaży tego wozidła nie myślałem, wszystko robiłem pod siebie.
Trafiła się jednak "okazja", której nie moglem przepuścić i Polo jest już tylko sporadycznie używane.
Aktualny przebieg 193tys, przegląd 9/2016, OC 7/2017

Więcej informacji PW lub tel. 889-199-981

Link do otomoto:
http://otomoto.pl/oferta/volkswagen-pol ... yrjcd.html
Awatar użytkownika
Jacoo
Zainteresowany
Zainteresowany

Polo sprzedane :blush2:
...przez te 16 lat jednak można poczuć chemię do "kawałka blachy" :closedeyes:

Proszę modów o przeniesienie tematu do odpowiedniego działu.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane/ kasacja”