[6n2] Green by Laky

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
laky45
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: laky45 »

Witam ! :)
Dawno nic nie pisałem ale to dlatego, że prócz wymiany łożyska nic u mnie się dawno nie działo. W przyszłym tygodniu oddaję samochód do lakiernika gdyż trzeba poprawić kilka niedoskonałości gdyż samochodzik miał niemiłe spotkanie z jakimś inteligentnym kierowcą samochodu dostawczego który ładnie załatwił mi tylny zderzak i ktoś na parkingu ostatnio załatwił mi drzwi tylne od strony kierowcy. Jak będę miał samochód znów przy sobie wstawię zdjęcia z efektem ;)
Awatar użytkownika
adam2308
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: adam2308 »

Dzieje się coś? Poza tym, Kolega już klubowicz, więc możnaby przenieść temat do działu klubowych wozidełek ;)
Awatar użytkownika
laky45
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: laky45 »

Cześć !
Dawno się tutaj nic nie działo więc troszkę odświeżam, na lato niedawno zakupiłem nowe felgi Dare BBS RS 15' z dekielkami BBS. Opony na felgach 165/45/15. Koła prezentują się wyśmienicie aż nie mogę się doczekać wiosny żeby móc je w końcu założyć na auto! :) Niżej kilka fotek zaraz po zakupie :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Auto doczekało się także nowej atrapy grilla z wersji GTi i od razu dodało to zupełnie innego efektu w wyglądzie samochodu :)

Obrazek Obrazek Obrazek

Piękna pogoda ostatnimi czasy pozwoliła na wykąpanie samochodu bo już wyglądał strasznie i czas na kolejne rzeczy do zrobienia, zaczynając od usunięcia tylnej wycieraczki i chlapaczy do założenia gwintu na lato i zejścia na dół samochodem o kilka cm w dół :)

Czekam na Wasze opinie :)
Awatar użytkownika
adek1983
Global Moderator
Global Moderator
Kontakt:

Post autor: adek1983 »

Aktualny stan tyłu auta i plany na duży plus. Z przodu jest nie źle. Te lampy DEPO trochę zaburzają koncepcję, ale to Tobie ma się podobać. Ważne, żebyś działał z autem konsekwentnie i realizował swoją wizję. Trzymam kciuki za realizację kolejnych modów.
ODPOWIEDZ

Wróć do „6N2”