Witam, mam problem z przyciskiem centralnego zamka na drzwiach w swojej polówce 9n.
W czym tkwi problem, w weekend wymieniałem moduł centralnej elektroniki ponieważ miałem problemy z zamkiem centralnym i odsuwaniem szyb - teraz wszystko jest ok, ale ...
Przy wyłączonych światłach przycisk centralnego zamka na drzwiach działa jak należy, zamyka i otwiera drzwi. Przy otwartch drzwiach świeci także kontrolka otwartych drzwi. Wszystko zmienia się jednak w momencie gdy włącze światła, nie ważne czy silnik jest uruchomiony czy nie, po włączeniu świateł znika sygnalizacja otwartych drzwi mimo ze nadal są otwarte, brak sygnału dzwiękowego informującego o otwartch drzwiach a przycisk centralnego na drzwiach nie daje znaku życia ... wszystko wraca do normy gdy wyłącze światła ...
Miał ktoś może taki problem ?? Wiecie jak to rozwiązać ??
Dodam jeszcze, że w ogóle nie działa podświetlenie tego przycisku.
Sprawdzałem całe okablowanie w drzwiach, wtyczke przy przelotce, podmieniałem przycisk centralnego na inny, zamek centralny też wymianiałem kilka dni temu (chyba ze mam pecha i wymieniłem zepsuty na inny zepsuty - kupowałem uzywke na allegro).
Jeśli ktoś ma jakiś pomysł - będe bardzo wdzięczny.