[6N] co to za zderzak?

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
dziii
Raczkujący
Raczkujący

[6N] co to za zderzak?

Post autor: dziii »

witam co to albo od czego to zderzak, spotkał sie kotoś z nim idzie to gdzieś dostać

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
doman
Początkujący
Początkujący

Post autor: doman »

audi a4(s4) ma podobny jak nie jest ciety/przerabiany od audi to pewnie laminat ;)
Polo 9n0
Touran 1T0
Awatar użytkownika
Mazzi
Początkujący
Początkujący

Post autor: Mazzi »

A ja mam pytanie co do jednej z polówek przedstawianych w pierwszym poście na zdjęciu... Czemu służy czarne "coś" naciągnięte na maskę? Chyba nie powiecie mi, że ma to na celu upiększyć auto?! :|

Jeśli moje pytanie jest warte LOL'a roku to śmiało przyjmę nagrodę :mrgreen:
I\'m back!

Polo by Mazzi
Awatar użytkownika
mario
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: mario »

[quote="Mazzi"]Czemu służy czarne "coś" naciągnięte na maskę? Chyba nie powiecie mi, że ma to na celu upiększyć auto?! :| [/quote]
To jest kolego BRA i służy po to aby drobne kamyczki, których jest w bród w zimie na drogach nie obijały maski. Ma to też walory optyczne. POZDRO
Awatar użytkownika
daniel0407
Początkujący
Początkujący

Post autor: daniel0407 »

mi sie wydaje ze jest to oryginalny zderzak od polo z dokladka od Audi S4 b5 tylko po "małych"modyfikacjach

-- Śro Gru 03, 2008 7:17 pm --

na upartego to podobnie może dałoby radę przerobić oryginalny szeroki z polo ale napewno nie wyszłoby to samo, ale cosik w podobie:)
t
tajpej

Post autor: tajpej »

kolego to jest laminat i widziałem go na allegro u tego sprzedającego http://moto.allegro.pl/show_user.php?uid=3037105 ;P
Awatar użytkownika
ThundeR
Konkretnie zainteresowany
Konkretnie zainteresowany

Post autor: ThundeR »

a czy ma ktoś jakiekolwiek fotki zderzaka Votexa do Polo 6N albo chociaż dokładki Votexa
Awatar użytkownika
turzol
Mały Spamer
Mały Spamer

Post autor: turzol »

[quote="ThundeR"]a czy ma ktoś jakiekolwiek fotki zderzaka Votexa do Polo 6N albo chociaż dokładki Votexa[/quote]

Votex nie robił zderzaków do 6N, tylko progi i 2 rodzaje lotek.
Zderzaki przedni i tylny Votexa pojawiły się dopiero w 6N2
Awatar użytkownika
Mazzi
Początkujący
Początkujący

Post autor: Mazzi »

[quote="mario6n"][quote="Mazzi"]Czemu służy czarne "coś" naciągnięte na maskę? Chyba nie powiecie mi, że ma to na celu upiększyć auto?! :| [/quote]
To jest kolego BRA i służy po to aby drobne kamyczki, których jest w bród w zimie na drogach nie obijały maski. Ma to też walory optyczne. POZDRO[/quote]

Aaa... Rozumiem :) Dzięki serdeczne za sprostowanie.

Dodam jeszcze, że walory na 100% jakieś tam ma lecz nie będę się na ich temat wypowiadał :mrgreen:
I\'m back!

Polo by Mazzi
Awatar użytkownika
dziii
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: dziii »

a jesli juz tak mowa jest o tym to wie ktos co to za progi w tych polo są ?
Awatar użytkownika
maniak
Newbie
Newbie

Post autor: maniak »

Mazzi zgadzam się z tobą w 100% BRA szpeci i tyle! Jeżdżę już autem 6 lat i w życiu mi żaden kamyczek spod kół nie uderzył w maskę ani nie zrobił odprysku bo to nierealne. No chyba ze spod samochodu jadącego przede mną. Więc ani wygląd tego "kawałka szmaty" naciągnięntej na maskę ani jego "niby" funkcja ochronna mnie zupełnie nie przekonuje. A zderzaczek, o którym mowa jest całkiem fajny i świetnie wygląda szczególnie w tym srebrnym Polo.
Awatar użytkownika
Skfarek
Spamer
Spamer

Post autor: Skfarek »

[quote="maniak"]w życiu mi żaden kamyczek spod kół nie uderzył w maskę ani nie zrobił odprysku bo to nierealne[/quote]
to masz szczęscie ale uwierz mi jest to jak najbardziej realne tak samo jak to że ten kamyczek może ci szybę uszkodzić :)
6n leichtwagen: hamownia s.41 http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=142
1.6 AEA shamowane]
Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl
Serwis mechaniczny: [url=http://www.au
Awatar użytkownika
Mlody
Początkujący
Początkujący

Post autor: Mlody »

[quote="maniak"]Jeżdżę już autem 6 lat i w życiu mi żaden kamyczek spod kół nie uderzył w maskę ani nie zrobił odprysku bo to nierealne. [/quote]

No wlasnie :)
Ja przednia szybe mialem wymieniana bo pekla od kamienia, jedna lampe rowniez bo kamien wlecial do srodka przez szklo, a na masce ani sladu. Funkcja ochronna to moze taka ze jak kot wchodzi i spada z maski to zeby jej nie rysowal pazurami :D
Awatar użytkownika
szkodnik
Początkujący
Początkujący

Post autor: szkodnik »

te przednie lampy w tej srebrnej polówce to do kupienia są czy tylko szkło wypolerowane ?? :)
Awatar użytkownika
turzol
Mały Spamer
Mały Spamer

Post autor: turzol »

[quote="szkodnik"]te przednie lampy w tej srebrnej polówce to do kupienia są czy tylko szkło wypolerowane ?? :)[/quote]

In-Pro, kupić można bez problemu w de
ODPOWIEDZ

Wróć do „pytania dotyczące stylingu”