[9n] Montaż sterownika centralnego zamka i problem

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

p
patryk-1000rr
Newbie
Newbie

[9n] Montaż sterownika centralnego zamka i problem

Post autor: patryk-1000rr »

Witam o tuż zakupiłem ten sterownik [urlhttp://allegro.pl/sterownik-zamka-vw-golf-passat-polo-bora-t4-t5-i5681064267.html][/url] i podłączyłem go według instrukcji i mam problem gdy włączam prawy kierunkowskaz włączają się awaryjne z lewym jest wszystko dobrze.Ze sterownika wychodzą dwa kable różowy i brązowy (wiec nie potrzeba diody prostowniczej) jeden podłączyłem do biało-czarnego a drugi do zielono-czarnego czy coś złe zrobiłem???
Awatar użytkownika
Minimarek
Początkujący
Początkujący

Post autor: Minimarek »

Pokaż zdjęcie/skan instrukcji (schematu) podłączenia jaki dostałeś z tym sterownikiem. Coś mi mówi, że z sterownika wychodzą dwa brązowe przewody -jeden na kierunkowskaz prawy, jeden na kierunkowskaz lewy, a różowy jest na syrenę i stąd ten problem, ale bez schematu tylko przewiduję.
K
Kamil123
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Kamil123 »

Ja również zgadzam się z tym co kolega napisał wyżej. Ja podlaczalem ok dwóch tygodni temu bodajże ten sam sterownik i miałem dwa brązowe przewody. Jeden należało podpiąć pod lewy kierunkowskaz a drugi pod prawy kierunków skąd. A co do różowego to jest on pod syręnke.
p
patryk-1000rr
Newbie
Newbie

Post autor: patryk-1000rr »

Macie racje panowie podłaczyłem dwa brązowe i jest ok,dzięki a teraz mam jeszcze pytanie jak podłączyć tylną klapę???
K
Kamil123
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Kamil123 »

No właśnie z tym jest problem. Trzeba coś pokombinować. Ja sam nie mam tego podłączonego.
ODPOWIEDZ

Wróć do „elektryka + centralny zamek”