[size=99px]Prośba do wszystkich, którzy są na liście i dokonali wpłaty, aby podesłali - najlepiej na pw rozmiary koszulek. Jeśli ktoś będzie chciał więcej niż jedną koszulkę, to niech również napisze. [/size]
Moje byłe POLO 6N KOSTEK
---------------------------------------------------------------- Ślesin 2012, 2013, 2014 II miejsce Turniej Tenisa Stołowego-2013
[size=99px]W dalszym ciągu czekam na rozmiary koszulek. Jeśli jest jeszcze ktoś chętny, to w pierwszej kolejności proszę kontaktować się ze mną, aby ustalić czy są jeszcze miejsca.[/size]
Moje byłe POLO 6N KOSTEK
---------------------------------------------------------------- Ślesin 2012, 2013, 2014 II miejsce Turniej Tenisa Stołowego-2013
[size=99px]W dalszym ciągu czekam na rozmiary koszulek. Jeśli jest jeszcze ktoś chętny, to w pierwszej kolejności proszę kontaktować się ze mną, aby ustalić czy są jeszcze miejsca.[/size]
Do tej pory podali :
yamato , 1tomcio1 , ZeroOne, kamien, swirkofsky
[size=99px]Muszę mieć do piątku 21.08.2015 wszystkich.[/size]
Moje byłe POLO 6N KOSTEK
[size=99px]Są jeszcze wolne miejsca. Gdyby ktoś był zainteresowany, to pisać do mnie na pw. [/size]
Moje byłe POLO 6N KOSTEK
[size=99px]Czas szybko mija. Już za tydzień widzimy się w Więcborku - ośrodek Riva [/size]
[size=99px]GOTOWI ??[/size]
Moje byłe POLO 6N KOSTEK
Mały offtop czy byłby ktoś zainteresowany kupnem artykułów liqui molly? oleje, płukanki, ceratec itd, lub tarcze rotinger nacinane nawiercane- wszystko w atrakcyjnych cenach dla klubu;) jeśli jest możliwość można założyć oferty stałe na forum;)