Kupiłem sobie niedawno polo 6n i walcze z mankamentami poprzednich wlascicieli . Na aucie sa zamontowane ledy z 6n2 white ,ładnie ktos je pomalowal farbą na czerwono . Zauwazylem ze z czasem jak mocno słonce swieci odbarwiają się w róz :eek: . Chce kupic folie czerwoną i na tą farbe ładnie obkleic lampy w czerwien ,zeby juz nie blakly . Czy możecie polecic jakies dobre folie z allegro ,czy to wszystko jedno jaka obkleje ? dziekuje
Folia termokurczliwa to podstawa, ale wątpię czy efekt chodzi o kolor czerwony będzie zadowalający- wyjdzie prawdopodobnie róż, a to ze względu iż "baza" w tym przypadku białe lampy będą dawały jasny podkład i będzie "przebijał"... poszukaj na youtu.. chyba że znajdziesz ciemny czerwony...
Jak zmyje farbę to będzie biala lampa + czerwona folia wyjdzie znów róż . Czy ktos juz oklejal te lampy albo inne białe na czerwone i jakies wskazówki może dać . Dziekuje za odp.ale domyślam się ze nieobklejaliscie w ten sposób lamp,tylko strzelacie
Nie rozumiem człowieku twojego posta ? O zarowkach ,ja nie pytam o żarówki . Wiem jak robic żeby dobrze świeciły ,raczej pytałem o folie jaka zastosować .Zacząłem z ciekawości czytać twe posty,widzę ze jesteś tu jakimś królem hejtow , fakt czasem pomożesz ,ale częściej zdarza ci się krytykować i wyśmiewać posty, wiec z całym szacunkiem jak czegos nie jesteś pewny albo masz zamiar sie z kogoś naśmiewać, daruj sobie . Peace