[6N2] Blue&Black by ZeroOne 16V 75->91KM 4-2-1 2k17

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

F
Filipovic
Swój
Swój

Post autor: Filipovic »

Słabo ta dziura wygląda między atrapą a maską.
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

ten gril to niewypał... trzeba było lepiej w wpaść do EcoCarDetail na polerowanie lamp
Awatar użytkownika
ZeroOne
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: ZeroOne »

Kupiłem go z tym grillem, wiec mi tu nie narzekajcie. Ja go lubię i prędzej zaspawam maskę.
Blue&Black by ZeroOne
Obrazek
Zapraszam do oglądania
Awatar użytkownika
d4ri0
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: d4ri0 »

Dajcie chłopakowi spokój z tym grillem. Nie każdy musi mieć grilla z GTI. Starcie się go uszczęśliwić na siłę. Tak mu się podoba i tak ma. To jego Polo i ma wyglądać jak on chce, nie jak wy.
Też chciałem taki kolor :)
Dobra opona, ładna felg. Będzie niżej?
Powodzenia w uswaniu wgniotek, może nie być łatwo.
[size=12px]http]

[size=12px]viewtopic.php?f=58&t=61866[/url]
A
Anonymous

[quote=""ZeroOne""]prędzej zaspawam maskę.[/quote]
i o to właśnie chodzi!

co nie zmienia faktu ze lampy przydało by się odświeżyć, a fachowca masz w swoim mieście
Awatar użytkownika
przemo92
Konkretnie zainteresowany

Post autor: przemo92 »

Dokładka siadła dobrze. Też uważam żeby zaspawać maskę na równo i będzie si.
Awatar użytkownika
ZeroOne
Global Moderator
Global Moderator

[quote=""Marcin86c""]i o to właśnie chodzi!

co nie zmienia faktu ze lampy przydało by się odświeżyć, a fachowca masz w swoim mieście[/quote]
Wiem wiem co nie zmienia faktu że mam ważniejsze rzeczy najpierw do zrobienia jak np. wyciągnięcie wgniotek po gradzie na dachu i paru innych elementach :banghead:

[quote=""przemo92""]Dokładka siadła dobrze. Też uważam żeby zaspawać maskę na równo i będzie si.[/quote]
Dziękuje :bow: choć jedna osoba popiera mój gust, mój światopogląd został uratowany :grin:
Blue&Black by ZeroOne
Obrazek
Zapraszam do oglądania
A
Anonymous

[quote=""ZeroOne""]wyciągnięcie wgniotek po gradzie na dachu i paru innych elementach[/quote]
to chyba drogi interes co?
Awatar użytkownika
ZeroOne
Global Moderator
Global Moderator

[quote=""Marcin86c""][quote=""ZeroOne""]wyciągnięcie wgniotek po gradzie na dachu i paru innych elementach[/quote]
to chyba drogi interes co?[/quote]
Wiem właśnie i zastanawiam się gdzie z tym jechać żeby mój portfel nie umarł
Blue&Black by ZeroOne
Obrazek
Zapraszam do oglądania
F
Filipovic
Swój
Swój

Post autor: Filipovic »

Zależy ile ich masz, jak więcej niż 5 to załóżmy chłop będzie hojny i ogarnie po 5 dych sztukę to sobie łatwo można policzyć. ;) Od razu jak masz zamiar robić dach to przygotuj się na to, że szpec będzie prosił albo o ściągnięcie podsufitki, albo żebyś zostawił auto na dzień czy tam dwa. ;)
Awatar użytkownika
ZeroOne
Global Moderator
Global Moderator

[quote=""Filipovic""]Zależy ile ich masz, jak więcej niż 5 to załóżmy chłop będzie hojny i ogarnie po 5 dych sztukę to sobie łatwo można policzyć. ;) Od razu jak masz zamiar robić dach to przygotuj się na to, że szpec będzie prosił albo o ściągnięcie podsufitki, albo żebyś zostawił auto na dzień czy tam dwa. ;)[/quote]

Chciałbym mieć 5 :banghead: ja to raczej myślę żeby się z kimś umówić za cały element bo tego się nie da policzyć :angry2:
Blue&Black by ZeroOne
Obrazek
Zapraszam do oglądania
Awatar użytkownika
ZeroOne
Global Moderator
Global Moderator

O to spoko, jak będziesz miał tą zaślepkę wolną, to pisz.
Blue&Black by ZeroOne
Obrazek
Zapraszam do oglądania
Awatar użytkownika
ZeroOne
Global Moderator
Global Moderator

Mała aktualziacja:

Do środka wpadł licznik z wersji GTI razem z daszkiem (musze tylko jeszcze zamontować czujnik temperatury, tylko nie mam czasu ściągać zderzaka,a czeka już)
Obrazek
Obrazek
Niestety coś nie mogę go zakodować pod mój silnik, mimo że wszystko wyświetla poprawnie tylko prędkość zawyża o jakieś 10%. Jak ktoś wie jak go zakodowąć proszę o wskazówki.
Następny fant to kolektor 4-2-1 kupiony od Ali :D
Obrazek
Już w samochodzie razem z całym wydechem od TDI, więc katalizatorowi powiedziałęm papa :wave:
Niestety po 3 dniach zaczął mi silnik świrować i mam wsadzony chwilowo stare graty od AUA (75KM), prawdopodobnie coś z sądą lambda, będę działał w tym temacie i informował jak się już uporam z problemem.
Jak ogarnę silnik to skoczę na hamownie zobaczyć ile wypluje, a na przyszł rok jest plan, żeby porządny dolot zimnego powietrza zrobić i program.
Blue&Black by ZeroOne
Obrazek
Zapraszam do oglądania
Awatar użytkownika
zxxck
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: zxxck »

Licznik siadł perfekt :) Jedyne co by mnie denerwowało to te kreseczki na lewym wyświetlaczu :P Ale mam nadzieję że jak czujnik ogarniesz to wszystko będzie elegancko śmigać.
Awatar użytkownika
BraHOL 12

Post autor: BraHOL 12 »

Hm moje budziki :shock: ja się dziwię że zwlekałeś z montażem ja się cieszyłem jak dziecko z moich zegarów :)
Widzę że lecisz z tematem oby tak dalej i jak najmniej niespodzianek z silnikiem.
Sunshine Live Electronic Music Radio
i\'ll always remember
ODPOWIEDZ

Wróć do „6N2”