Naklejka z kodem wyposażenia pojazdu

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Minimarek
Początkujący
Początkujący

Naklejka z kodem wyposażenia pojazdu

Post autor: Minimarek »

W mojej polówce w bagażniku naklejka z kodami wyposażenia jest całkiem wyblakła. Wygląda jak zwykła biała karteczka. Postanowiłem sobie dorobić taką naklejkę, bo skoro może tam być, to czemu nie?
Mam rozkodowany VIN więc problemu nie ma. Mam jednak pytania do osób obeznanych w temacie.
Znalazłem gdzieś w internecie jak taka naklejka wyglądała: (nie sugerować się tymi czerwonymi liniami z numerkami, bo one już były na tym obrazku).
Obrazek

Nie mogę dojść, skąd pochodzi ten numer, zaznaczony na zielono. Co on oznaczał?
Druga sprawa to numer zaznaczony na pomarańczowo- z czego znalazłem kolejny numer seryjny. Czy uda się gdzieś go znaleźć? W rozkodowanym VIN (chyba plik z ETKI) na piątym miejscu mam wartość "130954" i zastanawiam się, czy to nie jest to?
Kolejna sprawa numer zaznaczony na żółto. Tutaj już zupełnie nie wiem, co to jest. Może ktoś posiadający 9n sprawdziłby, co ma wpisane tam u siebie? Jakiś dekoder wyposażenia wywalił "Quality class 4".
Ostatnia sprawa, jak można określić wersję wyposażenia? W kodach wyposażenia mam wpisane: A8C. Dekoder mówi, że to "Comfort equipment", czy to oznacza, że jest to wersja Comfortline? Dodam, że mam wspomaganie, wszystkie szyby elektryczne, lusterka ustawiane ręcznie, klimatyzacja manualna. Może to w czymś pomoże.
ODPOWIEDZ

Wróć do „pozostałe”