[6n1] Sprawa Ringow - kupic czy nie,

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

W
Wojciech20
Raczkujący
Raczkujący

[6n1] Sprawa Ringow - kupic czy nie,

Post autor: Wojciech20 »

Hej

Interesuje sie od dłuzszego czasu nad zakupem Ringow do swojej perły. Chciałbym poprostu zebyscie mnie zapewnili ze sie bedzie opłacało, link do aukcji, http://olx.pl/oferta/lampy-tuning-vw-po ... 9UVkx.html

Z regulacja reczna mam nadzieje ze nie bedzie problem, ale nie wiem czym sie kierowac przy zakupie takich lamp.
Awatar użytkownika
Winiacz
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Winiacz »

"nie wiem czym sie kierowac przy zakupie takich lamp"

Najlepiej w dokładnie przeciwnym kierunku i jak najdalej. Polo nic nie zyska na ich założeniu. Już lepiej wydać tę pieniądze na szerokie zderzaki/halogeny/ogarnięcie u lakiernika, bądź cokolwiek co faktycznie jakoś podniesie jego wartość.
Żeby one chociaż nie miały zintegrowanego kierunku to by można coś było porzeźbić z przezroczystym szkłem do ori lampy.
W
Wojciech20
Raczkujący
Raczkujący

Generalnie powinno poprawic sam wygląd ;). Swoja droga i tak musze kupic lampy, poniewaz w zimie miałem stłuczkę i w obecnych w prawej mam rozwalone mocowania, zreszta i tak słabo swieca, Wydac na nowe 500zł na Alledrogo a 250 na olx ( jeszcze ubije z ceny) to lepsze niz te co obecnie posiadam,
Awatar użytkownika
Winiacz
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Winiacz »

Ori hella z elektryczną regulacją wyjdą dużo lepiej.
Te chińskie lampy to modne były może 10 lat temu, z resztą sam spójrz ile z najfajniejszych projektów jakie jeżdżą ma wrzucone tego typu światła. Znana z pierwszej części szybkich i wściekłych scena tuningowa gdzie im mniej seryjnie wyglądało tym lepiej już dawno zniknęła.
Za 150 możesz dorwać hellę z elektryką w pięknym stanie. To dalej jest stówa taniej niż chiński agrotuning, zostanie na porządne żarówki, a nawet i jeszcze jakąś pierdołę.

Ale rób jak chcesz, jak ci sprawią kupę radości te ringi to zakładaj. Polecam naklejki z płomieniami do kompletu.
W
Wojciech20
Raczkujący
Raczkujący

Winiacz, ze Tobie sie nie podoba taka opcja, nie znaczy ze masz z gory na doł jechac po człowiekowi co tylko slina na jezyk naniesie ;)

Hella, jest ciezko zdobyc w dobrej cenie, na OLX i Allegro siedze juz długo, tak samo szukam do tyłu lamp, szukam takich co sie mnie podobaja ;)

Moj polowka nie bedzie brac udziału w zadnych spotach, sesjach itd. typowy dupowoz do pracy ;) A wyreguluje sie na diagnostyce,
ODPOWIEDZ

Wróć do „6N / 6n2 / variant / classic”