Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

, dzięki za dobre słowo :piwo:
 , dzięki za dobre słowo :piwo:

, także powoli będę zabierał się za przemalowywanime elementów na właściwy kolor
, także powoli będę zabierał się za przemalowywanime elementów na właściwy kolor  

. Stąd mam dylemat ponieważ urodziło się w mojej głowie, że przedni zderzak będzie pomalowany jak w GTI, natomiast tylną dokładkę chciałem również dać w 2 kolory tak jak tutaj:
 . Stąd mam dylemat ponieważ urodziło się w mojej głowie, że przedni zderzak będzie pomalowany jak w GTI, natomiast tylną dokładkę chciałem również dać w 2 kolory tak jak tutaj:  z tym, że zamiast srebrnego będzie czarny tak jak na froncie. I pojawiają się schody, ponieważ nie wiem co zrobić z lusterkami i klamkami, a mianowicie nie wiem czy dać je w kolor czy zostawić czarne?? Listwy zostawię czarne bo to mi się podoba, z tym, że nie wiem jak to będzie wyglądało na froncie z tym przodem z GTI czy nie będzie za dużo czarnego, tak samo z tyłu. Co o tym sądzicie??
 z tym, że zamiast srebrnego będzie czarny tak jak na froncie. I pojawiają się schody, ponieważ nie wiem co zrobić z lusterkami i klamkami, a mianowicie nie wiem czy dać je w kolor czy zostawić czarne?? Listwy zostawię czarne bo to mi się podoba, z tym, że nie wiem jak to będzie wyglądało na froncie z tym przodem z GTI czy nie będzie za dużo czarnego, tak samo z tyłu. Co o tym sądzicie??

tak żeby sub uzupełniał tą część pasma którą już 165 nie zagra.
 tak żeby sub uzupełniał tą część pasma którą już 165 nie zagra.