[6n] Upiekszanie polo

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

Mamy rację :) Szkoda wywalać pieniędzy w błoto, jeżeli tak czy siak miałbyś później kupować lepsze fotele, a gwarantuję, że coś takiego: http://allegro.pl/polo-6n-komplet-siedz ... 52900.html da Ci nieporównywalnie większy komfort :)

A co do rdzy, zaopatrz się w papier wodny, zeszlifuj porządnie, zabezpiecz środkiem antykorozyjnym i lakierem zaprawkowym :) Nie kosztuje to majątku, a możesz zrobić sam. Bo jak się ta rdza rozwinie, to będzie nieciekawie.

Z lampami sobie bez problemu poradzisz :)
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
H
Historyk
Newbie
Newbie

Post autor: Historyk »

To na razie dzięki wam za pomoc. Biorę się teraz do roboty : )
D
Dziura96
Newbie
Newbie

Post autor: Dziura96 »

Witajcie, jest to mój drugi post na forum więc też prosze o wyrozumiałość :) Posiadam VW Polo 6N 1994 Silnik benzyna 1,3 55KM. Chciałbym zmienić go trochę wizualnie. Obecnie wygląda tak:

http://imgur.com/7KNN8nA Buda jest w dobrym stanie, nie ma rdzy czy ognisk zapalnych :D A więc na początek założyłem do niej felgi Reggae 15" ( mi się akurat podobają ) Chce założyć do niej jakies sprężyny obniżające, ponieważ na gwint mnie nie stać, a mam kilka groszy, aby kupić jakieś sprężyny obniżające tylko pytanie czy dadzą jakiś efekt:) Do tego założony przedni zderzak z niskim stanem. Co jeszcze polecacie, żeby polówka ładnie wizualnie wyglądała. Co dodać, a może co wywalić z niej:D Dodam, że jakoś niedługo będą przyciemnione szyby z tyłu. Jeżeli macie jakies propozycje co może z tego wyjśc to proszę się tutaj wypowiadać:) Dziękuje
Ostatnio zmieniony 24 mar 2015, 19:37 przez Dziura96, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Winiacz
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Winiacz »

Kit 60/40 i już będzie fajnie. Mnie to kosztowało grosze, a zawias i tak był cały do zmiany.
Przyciemnianie szyb z tyłu bym odpuścił. Jeśli już to bardzo delikatne.
Szeroki zderzak na tył do kompletu.
Smoked front i od razu inny samochód.
Pytanie tylko co to za dokładka tam siedzi, i po cholerę taka wielka jak i tak gleby żadnej nie robi.
D
Dziura96
Newbie
Newbie

Post autor: Dziura96 »

Nie mam pojęcia po co jest dokładka, taka już była jak kupiłem. Co to dokładnie jest ten Smoked front ?
ODPOWIEDZ

Wróć do „pytania dotyczące stylingu”