Na zdjęciach może tego nie widać ale lakier na tych bębnach jest już strasznie zniszczony ;/W najbliższych dniach miałem się za to zabrać tylko pozostawała kwestia wybrania koloru. Przemyślałem temat i zaciski jak i bębny przemaluje na czarno tak będzie optymalnie i nie będzie zalatywało badziewiem
[quote=""korzenio""][quote=""JuStIcE""]A najlepiej to poszukaj tarcz na tył [/quote]
Nie dość, że wygląda lepiej. To znacznie poprawia hamowanie [/quote]
Dokładnie jak pisze kolega,ja miałem bębny i zmieniłem na tarcze,powiem Ci z czystym sumieniem że byłem w szoku jak zobaczyłem różnice auto hamuje znacznie lepiej!
Także pomyśl nad tym
[quote=""zxxck""]Lotke kleiłem na takiej taśmie piankowej coś ala dwustronna ,aż ciężko mi uwierzyć że tak mocno to trzyma [/quote]
Coś ala 3M jaka jest w GoPro ? na kawałku 2cm na 2cm podnoszę cały kask za mocowanie mocne jak diabli!
Pasuje coś odświeżyć żeby nie było, że nic się nie dzieje prace przy polo trochę ucichły bo znalazło się coś nowego do grzebania przy czym spędziłem duuużo czasu
Z nowości to polo dostało wygłuszenie maski kompletne z TDI'ka całkiem ładnie się wpasowało oraz nową zapalniczkę No i przód poszedł troszkę niżej Rozglądam się za jakimś męskim kołem ale ciężko mi cokolwiek znaleźć ;/ wszystko już tak oklepane że szok ;/
A więc pora na mały Up :acute: Samochód ostatnio mało jeździ więcej stoi średnio mam czas żeby coś tam grzebać... Z nowości wpadł stabilizator Gti 22mm który znacznie poprawił prowadzenie się samochodu :crazy: W tym tygodniu rozebrałem daszek do malowania w piano black, który już jest pomalowany tylko trzeba założyć. Kolega braHOL12 miał też do pozbycia się parapet bagażnika z gniazdkiem 12v który też zagościł w bagażniku. Co do dalszych modyfikacji będzie trwało przygotowanie na kolejny sezon w którym to polo pokaże się mam nadzieję już na nowych kołach.