Za tą cenę mam kontener wesem'ów . Szczerze kupiłbym ori halogeny ale ceny są z kosmosu. Zauważyłem, że niektórzy krzyczą takie ceny za części do Polo jak za złoto. :jester:
Bo to towar deficytowy więc ceny jak ze wszystkim niestety... Mam dwa komplety halogenów u siebie w razie gdyby, któryś ucierpiał to mam zapas i już wiem, że lepiej się z nimi nie rozstawać
Niestety również w Niemczech ceny rzadkich części do 2F-a są dość wysokie. Sam się o tym przekonałem licytując coś do swojego Gienka. Ale okazje się też trafiają. Trzeba szukać.
Jutro idzie na pozimowe gwarancyjne poprawki lakiernicze bo jednak z 20-to letniej blachy wygonić rdzę nie jest takie proste jakby się mogło wydawać. Potem w planach profesjonalna polerka żeby pozbyć się baranka z lakieru.
Mam bagażnik z fiata 126p taki aluminiowy ale nie pasuje mi do koncepcji :p. Szukam właśnie kierownicy, która będzie ładnie się komponować w całość najlepsza chyba była by tutaj z GT bądź z Genesis'a.
Odstaje pod prawą lampą taka japa jest dla mnie. Powiedz mi jedno, te bbs'y wejdą bez klepania rantów ?? chciał bym tego u siebie uniknąć, a jak już to wiedzieć przed malowaniem.