Trzeć to raczej nie będą (średnica większa o 19 mm), ale nie decydowałbym się na niestandardowe rozmiary. Chyba, że to jakiś prezent, albo naprawdę mega okazyjny zakup.
Polo 6N 1,4 16V AFH OEM
Jeśli zgadzam się na niedotrzymywanie umów, zgadzam się na chaos w życiu. Nikt nie lubi chaosu.
[quote=""jihaad""]Trzeć to raczej nie będą (średnica większa o 19 mm), ale nie decydowałbym się na niestandardowe rozmiary. Chyba, że to jakiś prezent, albo naprawdę mega okazyjny zakup.[/quote]
Będę kupował dla siebie, bo w garażu czekają felgi 15" 6j i po prostu zastanawiam się które wziąć i które będą lepsze, bo nie chcę się bawić w zwroty potem.
[quote=""tomcho666""][quote=""jihaad""]Trzeć to raczej nie będą (średnica większa o 19 mm), ale nie decydowałbym się na niestandardowe rozmiary. Chyba, że to jakiś prezent, albo naprawdę mega okazyjny zakup.[/quote]
Będę kupował dla siebie, bo w garażu czekają felgi 15" 6j i po prostu zastanawiam się które wziąć i które będą lepsze, bo nie chcę się bawić w zwroty potem.
Ktoś więcej się wypowie?[/quote]
Kupuj nankanga cena naprawdę dobra. 195/50 na seryjnym zawiasie nie będą obcierac ale na -40 bez twardych odboji nie pojedziesz jak usiądzie ci 4 osoby. Widziałeś jak 195/45 falkena leży na twojej feldze wiedz ja bym się nie zastanawiał. Węższej opony nie masz co zakładać jak nie będziesz robił gleby. A na takich 195 polo ładnie trzyma się drogi ;-)
[quote=""Grabek120""]http://olx.pl/oferta/alufelgi-z-oponami ... 7xwzf.html te felgi podejda do Polo 6n bez żadnych dystansow i klepania nadkoli i nie bd obcierac przy komplecie pasażerów oraz wystawać po za obrys auta?
I co do ceny opłacalne?[/quote]
Wszystko zależy od gleby, na fabrycznym zawiasie nic nie będzie się działo.
[quote=""Grabek120""]http://olx.pl/oferta/alufelgi-z-oponami ... 7xwzf.html te felgi podejda do Polo 6n bez żadnych dystansow i klepania nadkoli i nie bd obcierac przy komplecie pasażerów oraz wystawać po za obrys auta?
I co do ceny opłacalne?[/quote]
Te felgi były seryjnie montowane w polo 6n i chyba w 6n2 tez wiec nie będą obcierac jeśli założy się oponę o dedykowanym rozmiarze.
Uwaga uwaga, odpowiedź często poszukiwana.
Polo 6N seryjny zawias, fele 15" 7J ET25, gumy 195/50 tył, oraz 175/55 przód jest idealnie. Z tyłu jakby było 175/55 też nie byłoby źle, ale broń Boże 195/50 na przód... Tzn. z dużym ET pewnie spoko, ale u mnie przy ET25 wystawały opony dość w sumie i strasznie chlapało po drzwiach.
Grabek120 - et za duże, fabrycznie jest chyba 43, obawiam się że bedzie zawadzac o amor, przy et38, 6 calach i zawiasie w negatywie na 1 jest o włos miejsca