Kupiłem to polo z myślą że to 3f lecz się można powiedzieć nadziałem ale nie jest tak źle

Wszystkie uwagi przyjmę na klatę i o nie bardzo proszę

Model: Polo 86c2f
Silnik: chyba NZ 55 KM

Rok: 1990
Zawias : firmy Ta-technix 60/40.
Wydech : przelotowy, zakończony końcówką z dużego fiata
Licznik z obrotkiem i tu jest problem ponieważ wszystko działa tylko nie obrotomierz i nie wiem gdzie szukać przyczyny ponieważ wcześniej działał, zmieniałem licznik i również obrotek nie chodzi a w innym aucie działa

Kiedyś wyglądało tak :
http://vwpoloklub.pl/forum/viewtopic.php?f=76&t=46039
a teraz przeszło parę zmian np: zmiana felg, kierownicy i wymiana na dymne lampy oryginalne a nie malowane sprayem
Kierę z nabą zakupiłem za 50zl więc chyba nieźle, wiadomo że to nie będzie nie wiadomo co ale dobre i to

W planach :
 doprowadzić felgi na cacy
 doprowadzić felgi na cacy 
 dojść do tego czemu obrotomierz nie działa
 dojść do tego czemu obrotomierz nie działa 
 blacharka, pewnie cała do malowania
 blacharka, pewnie cała do malowania poszerzyć nadkola żeby wepchnąć 225/40/14 na felgach 9j, do tego negatyw
 poszerzyć nadkola żeby wepchnąć 225/40/14 na felgach 9j, do tego negatyw wymiana zawiasu na nowy, być może niższy
 wymiana zawiasu na nowy, być może niższy 
 zderzaki GT, emblematy GT, dokładka zderzaka
 zderzaki GT, emblematy GT, dokładka zderzaka założyć rozpórki (przednia i tylnia)
 założyć rozpórki (przednia i tylnia)

Pierwsze felgi to Alessio 14' z oponami Goodyear Eagle 195/45/14 za 300 zł, a teraz Intra Smoor 13' z oponami 175/50/13 i 165/55/13 za 500 zł

Proszę o wszelaką krytykę a może nawet jakieś + też się znajdą:) Zdjęcia kiepskie bo na szybko telefon który jest do D...;p

?
 ? ? Patrzyłem też na Twoje drugie Polo  :piwo:
 ? Patrzyłem też na Twoje drugie Polo  :piwo: