[86c2f] Polo długo się nagrzewa.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
gall_anonim
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: gall_anonim »

wcześniej też w tym miejscu było mokre? patrzyłeś, czy dziur w podłodze nie masz? :) Kiedyś znajomy w Fiacie Tipo jechał w klapkach, akurat byla kałuża i nogę miał mokrą, okazało się, że mial dziurę w podłodze :D
C
ChaosVego
Początkujący
Początkujący

Post autor: ChaosVego »

Nie dziury nie ma, podłoga jest zdrowa.
Również w tym miejscu pierwszy raz mokre ale to na pewno ta osoba bo zawsze błota nanosi haha
Inni zawsze ładnie wejdą i nawet czysto a tu brud.

A tak to polo zdrowe jest, jak będę na myjni to zrobię parę zdjęć i dodam do działu garaż.
Jedynie są 2 mało widoczne ogniska rudej na jednych drzwiach i na drugich takie plamki :-D
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

co do tak strasznie parującego auta...
idziesz do sklepu zoologicznego i kupujesz taki specjalny żwirek dla kota wchłaniający wilgoć (ma nazwę ale nie pamiętam)
bierzesz duże skarpety (mogą być stare, byle nie dziurawe) nasypujesz żwirku do jednej i zawiązujesz, wkładasz do drugiej i zawiązujesz
taki tobołek wrzucasz do auta, najlepiej pod fotel, gdzie najszybciej się robi zimno i wilgotno

ten sam proszek jest w takich torebeczkach sprzedawanych w sklepach w działach samochodowych, jak również w niektórych lekach i musujących witaminach pod nakrętka
C
ChaosVego
Początkujący
Początkujący

Post autor: ChaosVego »

Dziś kupiłem termostat i ten żwirek.
Zrobiłem dwa takie zestawy pod jedno i drugie siedzenie, mam nadzieje że coś tam pomoże.
I od razu pytanie, kiedy zmieniać ten żwirek, czy może wgl nie brak wymiany ?

Termostat jutro wymienię i napiszę czy pomogło :)

///////// EDIT

Termostat wymieniony, nagrzewa się jak marzenie. W sklepie polecili mi Gates do 92 stopni no i tak dziala, przy okolo ~90 załącza się i puszcza płyn do chłodnicy.

Także dzięki za pomoc wszystkim i temacik do zamknięcia :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „układ chłodzenia + klimatyzacja/ogrzewanie”