Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

mam całą zimę na to
 mam całą zimę na to  Próbowałem się czegoś dowiedzieć na ich temat bo to są felgi montowane fabrycznie przez VW, ale nic konkretnego mi się nie udało wyszperać  :closedeyes:
 Próbowałem się czegoś dowiedzieć na ich temat bo to są felgi montowane fabrycznie przez VW, ale nic konkretnego mi się nie udało wyszperać  :closedeyes:  
 Dzięki Marcin!
 Dzięki Marcin! 

Wyczyściłem też koła na lato. Przez zimę będę się z nimi bawić żeby doprowadzić je do odpowiedniego stanu, dorwałem też oryginalne dekle BBS
 Wyczyściłem też koła na lato. Przez zimę będę się z nimi bawić żeby doprowadzić je do odpowiedniego stanu, dorwałem też oryginalne dekle BBS  Nagrałem też filmik jak autko się zbiera (niecałe 12 sekund do 100km/h)
 Nagrałem też filmik jak autko się zbiera (niecałe 12 sekund do 100km/h)  poniżej kilka fotek i filmik
 poniżej kilka fotek i filmik  

g40 miało jakieś obniżenie, a GT? Wie ktoś? Nie, że się czepiam, bo super sztuka, podłokietnik świetny pomysł
 g40 miało jakieś obniżenie, a GT? Wie ktoś? Nie, że się czepiam, bo super sztuka, podłokietnik świetny pomysł