Udało się nareszcie aktualizować temacik. Tak więc w skrócie wyglądały przeprowadzone modyfikacje i zmiany od ostatniej wizyty na forum lata temu:
zmiana filtra powietrza na gąbkowy stożek firmy ITG; lakierowana pokrywa akumulatora; autodetaling komory silnikowej; wymiana kompletu sprzęgła+płaskie koło na większe+ odelżanie koła by MT; kat out; DP 2,5"; przelotowy układ wydechowy 2,5" na jednym tłumiku;
rozpórka SEAT SPORT z Ibizy Cupry; wymiana hamulców na CUPRA (przód 312mm+tył 256mm); lakierowanie zacisków na VW R32;
wymiana zwykłej anteny na Golf V Navi+Telefon; doposażenie o spryskiwacze reflektorów; nakładki na progi z wersji Bluemotion/CUP; lotka tylnej klapy z wersji GTI; doposażenie o oryginalne PDC; doposażenie o nowy oryginalny bagażnik dachowy VW VOTEX; wymiana atrapy chłodnicy na nową bardzo rzadką atrapę VW VOTEX; nowa dokładka przedniego zderzaka z SEAT CUPRA+nowa dolna część zderzaka oraz kratki; doposażenie o podgrzewane dysze spryskiwaczy przedniej szyby; usunięcie wnęki na tablice z listwy zderzaka przedniego; odnowienie lakieru na listwach bocznych; wymiana klamki klapy na wersje bez bębenka; doposażenie o podgrzewane dysze spryskiwaczy przedniej szyby; nowy tylny zderzak PDC z wersji JAPAN; wymiana tablicy na US; usunięcie oznaczeń modelu;
nowe rygle drzwiowe od SKODY VRS; doposażenie o czujnik oparcia tylnych foteli; doposażenie o dodatkowe gniazdo 12V; wymiana konsoli środkowej+nawiewy na wersje GTI; doposażenie o ciemne lusterko wsteczne samo ściemniające z czujnikiem deszczu; doposażenie o podświetlenie klamek wewnętrznych z AUDI; wymiana materiału podsufitki na nowy oryginalny z VW GTI; przeróbka słupków z wersji z kurtynami powietrznymi oraz ich obicie oryginalnym materiałem; wymiana wszystkich plastików wewnętrznych na wersje GTI; doposażenie o dodatkową lampkę nad tylnymi siedzeniami z 5drzwiowej wersji GTI; doposażenie o nową bardzo rzadką oryginalną roletę przeciwsłoneczna VW VOTEX; wymiana przełącznika świateł na wersje chrom z Polo 6R; doposażenie o matę bagażnika VW VOTEX z wersji na rynek niemiecki; doposażenie o siatkę do bagażnika; nowe dywaniki z Polo GTI; czarny schowek na okulary z VW Lavida ściągany bezpośrednio z Chińskiego ASO; oryginalne haczyki na ubrania z Polo 6R;
doposażenie o funkcje ComingHome; światła mijania do jazdy w dzień; zaślepki bocznych kierunkowskazów z wersji VW Exclusive; wymiana lamp tylnych z wersji 9N3; nowy 3-stop z Polo GTI; nowe ledowe podświetlenie tablicy z Polo 6R;
[quote=""ore83""]autko spoko tylko tak jak Kuba mówi felga nie pasuje[/quote]
Już dawno postanowione że na nowy sezon wpada inne, a to zostanie na zimę (koło jest jedną z pierwszych zmian jakie zrobiłem w aucie więc ma prawo już nie pasować do całości).
Czemu tematu wcześniej nie widziałem he?
Sprzedawaj mi info natychmiast jak założyć płetwę i połączyć z tym radio FM? jakieś haksy?
Japoniec u mnie leży i czeka na lakier, potwierdzasz tylko, ze jest kozacko na japanie. Lampki tablicy trzeba wymienić na inne ?
[quote=""Adrian_Malbork""]Czemu tematu wcześniej nie widziałem he?
Sprzedawaj mi info natychmiast jak założyć płetwę i połączyć z tym radio FM? jakieś haksy?
Japoniec u mnie leży i czeka na lakier, potwierdzasz tylko, ze jest kozacko na japanie. Lampki tablicy trzeba wymienić na inne ?[/quote]
Płetwa nie posada radia(w autach z płetwą radio jest w szybach tylnych) ma tylko navi i telefon więc w podsufitce w tylnej części ukrywasz starą antenę.
Dzięki za dobre słowo o zderzaku wahałem się chyba z rok przed kupnem bo w ASO nie wierzyli ze znajdzie się osoba która nie kupi "normalnego" tylko taki
Lampki tablicy siadają takie jak w europie, ledy potrzebują przeróbki albo możesz zamówić lampki na Jap ale one maja chyba tylko homologacje na japonie.
homologacja na japonie do lampek tablicy? Skośne światło dają? :D
Sam tez brałem zderzak w ASO i też trochę zaskoczenie było..
to ledy z 6r kupie. brałeś z ASO ? Po ile chodzi sztuka ?
[quote=""Adrian_Malbork""]homologacja na japonie do lampek tablicy? Skośne światło dają? :D
Sam tez brałem zderzak w ASO i też trochę zaskoczenie było..
to ledy z 6r kupie. brałeś z ASO ? Po ile chodzi sztuka ?[/quote]
W Polskim ASO majątek kosztują. Udało się dostać nówki z Niemcowni w lepszych pieniądzach:)