Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

[/quote]
[/quote]
 Super sprawa właśnie na trasy.
 Super sprawa właśnie na trasy.  stojak jest wykonany z nierdzewnej blachy (1mm gruba/40mm szeroka), natomiast oparcie to blacha ocynkowana (0,5mm grubości/80mm szerokości) z gąbką i obita czarnym materiałem. Całość może nie wygląda najpiękniej ale działa i jest MEGA wygodne!
 stojak jest wykonany z nierdzewnej blachy (1mm gruba/40mm szeroka), natomiast oparcie to blacha ocynkowana (0,5mm grubości/80mm szerokości) z gąbką i obita czarnym materiałem. Całość może nie wygląda najpiękniej ale działa i jest MEGA wygodne!  (od spodu śruby zabezpieczone podkładem antykorozyjnym. Same śruby są nierdzewne ale o podłogę bardziej chodzi). Poniżej zdjęcia jak wygląda aktualnie samochodzik + podłokietnik
 (od spodu śruby zabezpieczone podkładem antykorozyjnym. Same śruby są nierdzewne ale o podłogę bardziej chodzi). Poniżej zdjęcia jak wygląda aktualnie samochodzik + podłokietnik  

Na lato mam BBS 14'' (te z tematu), ale planuję je sprzedać/zamienić na jakieś 15''
 Na lato mam BBS 14'' (te z tematu), ale planuję je sprzedać/zamienić na jakieś 15''  do ori zawiasu będzie chyba najlepiej..
 do ori zawiasu będzie chyba najlepiej..