A więc mały up! Dorwałem fotele nowiutkie który wystarczyło odświeżyć w dobrej cenie ^^ Na autko wpadną jutro Dodatkowo wpadł na front znaczek GTI Teraz czas na zawias zaczynam się już rozglądać :yahoo:
Stare fotele na sprzedaż jak by ktoś chciał za 100 odsprzedam
z góry przepraszam za jakość... ;(
Ostatnio zmieniony 08 gru 2014, 20:03 przez zxxck, łącznie zmieniany 1 raz.
Troszeczkę trzeba odkopań ten temat bo strasznie się zaniedbał za co strasznie przepraszam Samochód jeździ codziennie więc tydzień temu dostał nowy olej oraz komplet filtrów + nowy płyn chłodniczy. Ze zmian no to wleciał mały dystans na tył żeby jakoś to wyglądało ;p Nie jestem pewien czy nie dołożyć troszkę bo chyba parę mm brakuje żeby siadło na równo z błotnikiem. Hmm.... Co do wewnątrz to dorwałem cup holder w dość dobrym stanie Małymi kroczkami zbliża się jesień co niesie ze sobą troszkę więcej czasu oraz możliwości co do modzenia :yahoo: Mam nadzieję że na przyszły rok wleci nowe koło, zawias który już prawie skompletowany oraz chciałbym zmienić wnętrze na jakieś recaro z mk3.
W najbliższym czasie będę musiał przeprowadzić modyfikacje układu wydechowego ponieważ troszkę mi się posypał ;/ ALe może i dobrze wreszcie wyrzucę katalizator zrobię porządek z sądami i chyba założę końcowy od 125p
Mały up Polo siedzi w garażu i dawno tam nie zaglądałem Zima już idzie więc raczej na razie nie będzie się nigdzie ruszać. Zbieram sobie pomału jakieś graty na nowy nadchodzący sezon.
Dokładka Polo GTI
Lotka z 3 światłem stop GTI - czeka w podkładzie na LA5C
Mały Up w temacie Wpadło coś nowego, w fajnych pieniądzach i w dobrym stanie jedyne co to chciałbym odświeżyć sobie sprężyny bo trochę lakier z nich schodzi ;/ Pewnie oddam je do piaskowania i do malowania proszkowego W tym tygodniu od lakiernika wróciła lotka na klapę w kolorze LA5C, z całością czekam na montaż jak zrobi się cieplej
I jestem w trakcie poszukiwania licznika z Gti jak by ktoś coś to dajcie znać
[quote=""krzyDOLAR""]dobre teile, zbliżasz się do zdjęcia w podpisie :oki:[/quote]
No do takiego stanu chciałbym doprowadzić, ale jeszcze długa długa droga
Dzisiaj miałem chwilę czasu więc pomalowałem podkładem sprężyny i zamontowałem nowe osłony Jutro pewnie będę chciał prysnąć w docelowy kolor i złożyć całość.
A i jeszcze mam pytanie do posiadaczy gwintów w którym miejscu ma być to coś ?? Podejrzewam że na amortyzator pod odbój ,ale do końca nie jestem pewien Prosiłbym o pomoc
Na obecnych kołach raczej nie będę robił mega gleby bo lipnie to będzie wyglądało te moje alu kiepsko tu pasują ;/ Szukam czegoś ciekawego myślałem na Japan Racing Jr3