[quote=""Osa""][quote=""Raf.ik""][quote=""Osa""]Wg mnie felga strasznie słaba i jeszcze gorsza opona na ten rozmiar[/quote]
Kwestia gustu mi pasuje felga ,a rozmiar 205 zamiast mojego 195 nie pasował mi wizualnie ,bo wole jak wystaje lekko felga a nie opona. Więc też przyłączam się do pytania:
[quote=""Skfarek""]
Osa a co Ci w 195/45 nie leży?[/quote][/quote]
Sorry, że tak późno.. no bo ja jestem z części tjunerów na tym forum i dla mnie na 16x7 bo taka jest felga z tego co wyczytałem każda opona szersza od 165 jest zła

[/quote]
Wszystko ładnie tylko, że producent podaje do felgi 6cali szerokość 205 więc przy 7calach i w dodatku mniejszej oponie 195 robi się mały naciąg który mi odpowiada. :oki: Nie jestem zwolennikiem takiego naciągu, że wystaje rant felgi. Po za tym to auto jest do jazdy na co dzień, dojazd do niektórych hurtowni już jest ciężki, a nie mam zamiaru raz na tydz regenerować felg tylko po to, żeby komuś się bardziej podobało. Docelowo i tak chciałbym szersze koło niż 7"

, a większego kola niż 16 nie chce więc wtedy będzie się pewnie lepiej prezentowała opona dla niektórych.