9N Bejcuś Votex Edition

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Bejcuś
Zainteresowany
Zainteresowany
Kontakt:

Post autor: Bejcuś »

Długo tu nic się nie działo ale polo jeeeest i kilometry robi swoje codziennie :)
Po tym jak nikt nie chciał kupić jedynego kompletu Votexa w PL to postanowiłem zacząć od przodu swoją historię, tak więc dokładka założona, polo po polerce ale jeszcze na 14 zoll rill w kolor nadwozia LC9Z wraz ze znaczkiem VW, w śrdku nic się nie zmieniło zbytnio tylko boczki na tyle z Highline uzbrojone w dodatkowe głośniki, przednie głośniki z serii zmienione na JBL i gra to przyzwoicie pod ori navi :)

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Natomiast dziś koło inne założyłem na polówę bo żona powiedziała że te 14 wyglądają jak kołpaki i zostałem ośmieszony :blush2: po zainspirowaniu się czarną felgą z audi powiedziała że tez chce takie... to się wziąłem i zakupiłem montreale w 16 z oponami 195/50/16 ContiSportContact i teraz wygląda to tak (stan na dziś tj. 13 sierpnie 2014r.)

ObrazekObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
patyczak0r
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: patyczak0r »

Ogólnie 9n mi się nie podobają ale to jest spoko :) Dużo daje pakiet Votex'a. Felgi super, mogłoby być ciut niżej, ale jest ok :) Ja bym wstawił jeszcze lampy tył od 9n3 i walnął smoked z przodu. Ale i tak jest elegancko, pozdro :>
Awatar użytkownika
Bejcuś
Zainteresowany
Zainteresowany
Kontakt:

[quote=""patyczak0r""]Ogólnie 9n mi się nie podobają ale to jest spoko :) Dużo daje pakiet Votex'a. Felgi super, mogłoby być ciut niżej, ale jest ok :) Ja bym wstawił jeszcze lampy tył od 9n3 i walnął smoked z przodu. Ale i tak jest elegancko, pozdro :>[/quote]

Mi za cholerę się nie podobało nigdy 9N taki okular ble ale trafiła się taka jednostka i kupiłem żonie troszku porobiłem i jest ok. Owszem votex dużo daje bo efekt na tym aucie jest duży. Fele bez dwóch zdań takie miały być i są a niżej niestety nie zejdę bo jakieś normalne auto musi być w chacie :grin: z tymi lampami przód czarnymi już był motyw nawet miałem je nowe ale z biegiem czasu sprzedałem ale chętnie bym wrócił a tył od 9N3 mi wogóle nie leży, wolę te przyciemniane z GT w 9N.
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

ja bym mimo wszystko widział tu chociaż eibach pro kit -30 :good:
same sprężyny na seryjnym amortyzatorze podobno bardzo nie utwardzają
Awatar użytkownika
damianese
Początkujący
Początkujący

Post autor: damianese »

front na votexie gniecie ! zakładaj cały pakiet ;) podoba mi się, przygarnąłbym takiego
Awatar użytkownika
Bejcuś
Zainteresowany
Zainteresowany
Kontakt:

[quote=""Marcin86c""]ja bym mimo wszystko widział tu chociaż eibach pro kit -30 :good:
same sprężyny na seryjnym amortyzatorze podobno bardzo nie utwardzają[/quote]
Absolutnie żadnych obniżeń w tym modelu :)

[quote=""damianese""]front na votexie gniecie ! zakładaj cały pakiet ;) podoba mi się, przygarnąłbym takiego[/quote]
Jak jeszcze coś zostanie na wiosnę bo chcę część sprzedać (mam jeszcze progi nowe, tył dokładkę i nowy spoiler na klapę) to może się przełamię i założę resztę. W każdym razie jest raka opcja.
Awatar użytkownika
Adrian_Malbork
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Adrian_Malbork »

Zapraszam do bejcusia w zime swoimi obniżanymi furami, a zostaniecie aż do wiosny :D :D
Chociaż jakbyś wpakował tam spręzyny od sportline około 2cm w dół to krzywdy nie będzie.. nawet bardzo przyjemnie siądzie.

Wpadnę to się zrobi sesję za jakiś czas, bo z kołem wygląda dobrze. chciałem na początek montreale ale za małe 16 cala.
Obrazek
Awatar użytkownika
Bejcuś
Zainteresowany
Zainteresowany
Kontakt:

[quote=""Adrian_Malbork""]Zapraszam do bejcusia w zime swoimi obniżanymi furami, a zostaniecie aż do wiosny :D :D
Chociaż jakbyś wpakował tam spręzyny od sportline około 2cm w dół to krzywdy nie będzie.. nawet bardzo przyjemnie siądzie.

Wpadnę to się zrobi sesję za jakiś czas, bo z kołem wygląda dobrze. chciałem na początek montreale ale za małe 16 cala.[/quote]

Ty kierownik nie pajacuj już ok :rotfl: masz glebę i jeden cal więcej w kole i i i no no troszku więcej konia ;)
Ale muszę sobie jakoś radzić a gleby żadnej nie będzie ani 2cm i nie marudzić! Wpadaj tym kanarkiem to Cę wytnę na światłach bo zawodników nie ma :cool2: Ogólnie jest git zioom !
Awatar użytkownika
Adrian_Malbork
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

ogólnie jest ładnie.
Lotki nie sprzedawaj, zakładaj cały pakiet i będzie urywało worki ;>
Obrazek
Awatar użytkownika
Bejcuś
Zainteresowany
Zainteresowany
Kontakt:

[quote=""Adrian_Malbork""]ogólnie jest ładnie.
Lotki nie sprzedawaj, zakładaj cały pakiet i będzie urywało worki ;>[/quote]
Z tą kozą nie będzie za ciekawie :grin: ale co tam...
F
Filipovic
Swój
Swój

Post autor: Filipovic »

Brakuje progów i dokładki z tyłu, jednak ...
Awatar użytkownika
Bejcuś
Zainteresowany
Zainteresowany
Kontakt:

[quote=""Filipovic""]Brakuje progów i dokładki z tyłu, jednak ...[/quote]

No dokładnie ale zobaczymy najważniejsze, że są części a montaż to tylko kwestia przekonania. :beach:
F
Filipovic
Swój
Swój

Post autor: Filipovic »

Założysz pakiet już tam bez tej lotki by się wiele nie pieprzyć z tym, jeszcze żonce audi oddasz. :D Wgl. zdjęcie na avku super wyszło, bez tablicy zupełnie inny front. ;)
Awatar użytkownika
Adrian_Malbork
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

ciemna lampa musi być bez gadania D: bo te białe oczy psujo wszytko !
Obrazek
Awatar użytkownika
Bejcuś
Zainteresowany
Zainteresowany
Kontakt:

Witam po przerwie... 9N cały czas jest i żonka pomyka :) już prawie 50tysi ogarnęła sama, pakiet zimowy już założony 14 cali na pace. Ostatnio przez przypadek kolega przyniósł mi mały gadżet i pomyślał, że mi się przyda :crazy: :jester: :crazy: No raczej bo fajny gadżet jest a mianowicie konsola środkowa z klapka na półeczkę wyściełaną jakimś aksamitem i uchwyt na kubki. Całkiem świeży komplet :)

ObrazekObrazekObrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „9N”