Mam dylemat na jaki kolor zrobić elementy w komorze silniki chodzi mi o osłonę silnika itp.
Mam na myśli czarny metalik, białą perłę lub coś w stylu kości słoniowej, co byście z tych 3 kolorów wybrali ?
Polakierujesz i potem co minuta czyść to.. też u siebie planowałem coś pokumać z komorą. Nie jeździ to chociaż niech wygląda, ale po głębszym zastanowieniu to po prostu detaling porządny by sprawę załatwił.
szczerze mówiąc kasy to mało pójdzie bo i tak na felgi kupuję farbę i tak, więc jak by coś zostało to i osłony itp. bym polakierował, a znowu jakoś diesel olejem po całej komorze nie rzuca, jako tako sie dba o silniczek, więc co myślicie o białej perle w komorze ?
Dobre czyszczenie i zabezpieczenie plastików już daje duży efekt. Jesli jednak chcesz polakierowaćbto proponuje kilka elementów prysnąc w kolor nadwozia ,prezentuje sie pozytywnie.
Co do kremu / kości słoniowej to mega wygląda jak jest komora polakierowana w tym kolorze. Do tego jakieś chromy, albo coś pod kolor auta polakierowane i jest wtedy si
A jeśli chodzi o koszty to porządne czyszczenie wszystkiego i też się wtedy miło patrzy.
Tak żeśmy z teściem popili, że Polówke w dieslu kupiłem.
Kaca mam do tej pory.