Witam! Jestem tu nowy i mam nadzieję, że na tym forum ktoś miły mi pomoże;) Mam VW POLO w dieslu i mam spore drgania w kabinie. Ostatnio wymieniłem poduszkę pod akumulatorem ale zastanawiam się nad tym jak powinna być zamocowana... W środku jest taka guma którą się skręca poduszkę do podstawy. Pytanie jak ona powinna być nałożona... Do tego jakieś dodatkowe informacje by się przydały, czy są jakieś podkładki, jakiej długości śruba, czy tam wchodzi w ogóle olej?? Z góry dziękuję za pomoc!!
raczej poduszka przy skrzyni ale mogły paść wszystkie trzy , tylko oryginalne pomogą , możesz poszukać z skody z silnikiem AFE są tańsze . użyj opcji szukam a na pewno znajdziesz o co chodzi
Jakbym był pewny, że to poduszka to bym zainwestował w oryginalną. Ostatnio kupiłem używaną oryginalną razem z podstawką bo podstawka pękła i jest troche lepiej. Tylko do końca nie wiem jak skręcić. Schematu żadnego nie ma, a opcji "szukaj" już używałem. Głównie mi chodzi w którą stronę powinna być przykręcona ta guma na górze poduszki... Bardzo proszę by ktoś to sprawdził.