Opona na tym jest 165/45 przód ma takie same wymiary tyle że żeby to założyć jeszcze musi przyjść dystans 35 mm ze zmianą rostawu na tyle jak widać problemu nie było ogólnie fajnie to wyszło ale na naszy drogach ciężko byłoby sie poruszać w jeździe codziennej bez obawy o uszkodzenie: P
fajne wozidełko:D polóweczka+diesel. Jednak chyba jednostka trochę mało rozwojowa, ale za to napewno oszczędna:)
szkoda kolizji...ale jak to mówia kolizja matką zmian:D:D
16 całi w 2f to chyba już wnęki nie ma w ogóle. a opon 165/45 to chyba juz hardcore. Wygląda ładnie ale na każdym kroku chyba trzeba uważać?
no niestety trzeba uważać a co do wielkości to ta 16 z tą oponą odpowiadała wielkości mojej 13 z oponą 155/65 ( balon wiem ) więc nie było żadnych problemów z obcieraniem czy innymi normalnie z dużym zapasem weszło co mnie miło zaskoczyło
długo nic nie pisałem a więc tak polo wróciło już całkowicie do stanu z przed stłuczki została wymieniona chłodnica nowy termostat czujniki nowy zalany płyn chłodniczy założyłem też dla podglądu wskaźnik woltomierz, w chwili wolnej został zabudowany bagażnik ale bez szału był robiony tak żeby był jeszcze choć trochę praktyczny zmieniłem poduszkę skrzyni biegów a obecnie szykuje się do zmiany skrzyni biegów bo moja jest na wykończeniu i razem z tym poleci nowe sprzęgło, dzisiaj że ładna pogoda to postanowiłem trochę go oczyścić i jakieś foty zrobić