[6N]open air (dokładany)

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
deMONIA
Newbie
Newbie

[6N]open air (dokładany)

Post autor: deMONIA »

Witam panowe.
Mam pytanie za 100pkt.
Mam polo 6n z szyberdachem, zamarzyłam o open airze, marzenia trzeba realizowac :-)
Udalo mi sie znalezc tematy,w ktorych zakladano open air,ale w pierwotnej wersji nie bylo szybera.
Czy ktos z was ogarnial ten temat? Wkladal open aira z pierwotna wersja dachu z szyberem?
Jakies rady? Moze instrukcja obslugi? :-P
Ostatnio zmieniony 28 maja 2014, 11:18 przez deMONIA, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

Monia, odezwij się do krzyDOLARa, on taki motyw robił u siebie. Tak samo Mati6N. Według mnie nie ma znaczenia to, że masz szyber, ponieważ dziura będzie wycięta nawet dalej niż on jest w tym momencie w stronę szyby czołowej. Nie mówię, że się nie mylę, ale wydaje mi się, że tak jest :)
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
Awatar użytkownika
deMONIA
Newbie
Newbie

Post autor: deMONIA »

Nie jestem pewna,ale czy dach z szyberem nie ma dodatkowego poszycia?
Napisałam do chłopaków, dzięki za info :-) mam nadzieję,że ktoś rozwieje moje wątpliwości i z polo coś się zacznie dziać :-)
Awatar użytkownika
korzenio
Swój
Swój

Post autor: korzenio »

[quote="JuStIcE"]Monia, odezwij się do krzyDOLARa, on taki motyw robił u siebie. Tak samo Mati6N. Według mnie nie ma znaczenia to, że masz szyber, ponieważ dziura będzie wycięta nawet dalej niż on jest w tym momencie w stronę szyby czołowej. Nie mówię, że się nie mylę, ale wydaje mi się, że tak jest :)[/quote]

No ja z Monią gadałem o aucie Krzycha i Matiego, ale tam nie było szybera.
Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

[quote="deMONIA"]Nie jestem pewna,ale czy dach z szyberem nie ma dodatkowego poszycia? [/quote]
Raczej nie za bardzo. Najlepiej niech Paffcio się wypowie, on jest specem w rozbieraniu 6N :P Dach z szybrem być może ma tylko dodatkowe punkty montażowe do szybra, ale głowy sobie uciąć nie dam :P
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
ODPOWIEDZ

Wróć do „nadwozie + wnętrze”