Słuchajcie - ja się nigdzie nie pcham na siłę. Jeżeli są osoby, które uważają, że moje auto jeszcze się do zaawansowanych nie nadaje, to nie pozostaje mi nic innego, jak się z tym zgodzić

Nie chcę, żeby było gadanie, że auto admina, to od razu do zaawansowanych go. Prawda jest taka, że owszem, auto kupiłem już po części gotowe, ale jego image się mocno zmienił.
Przed sezonem szukałem koła, którego nikt jeszcze na 6N nie miał i opcji było sporo. Najpierw felgi z Fiata, później repliki LMów, w międzyczasie miały być customy na bazie Pirelli P-Slots i BBS RS 722, a trafiły się obecne kółka i jestem z nich zadowolony. Tutaj wielkie podziękowania należą się przede wszystkim Qk za podsunięcie pomysłu i kozackowi za ogarnięcie mi adapterów. Była nieziemska walka z czasem, bo auto na dobrą sprawę poskładałem w dzień wyjazdu. Jakiś czas temu zabrałem się też za audio i poza wytłumieniem drzwi mogę powiedzieć, że wstępny setup mam skończony i gra przyzwoicie.
Zestaw wygląda tak:
- radio Kenwood KDC W-3044
- głośniki w drzwiach Powerbass S-6C, w trójkątach lusterek zamontowałem tweetery z tego zestawu
- w bagażniku siedzi subwoofer STX 10" dwucewkowy w obudowie wykonanej niegdyś przez doga (w boczku bagażnika)
- wszystko spięte wzmacniaczem czterokanałowym Sherwooda, który niby ma 4x50W mocy, ale spokojnie wystarcza do zasilenia całego zestawu.
Jest jeszcze sporo do zrobienia i z częścią rzeczy nie wyrobię się w tym sezonie.
- na montaż czekają hamulce przednie z 6N2 GTI
- szukam ręcznego z 6N2 w skórze, żeby pasował mi do tunelu środkowego z 6N2
- muszę poprawić trójkąty lusterek (położyć szpachlę finishującą i porządnie jeszcze raz pomalować), bo są zamontowane w nich tweetery i chcę, żeby to jakoś wyglądało).
Cały czas coś się w aucie zmienia, niedługo wparuje dokładka z 6N2 GTI, ale muszę też wymienić sanki, bo są pęknięte, silnik też nie jest w idealnym stanie pomimo remontu góry, ale nie będę go za bardzo ogarniał, bo jest plan, żeby na zimę ustąpił miejsca czemuś sporo mocniejszemu.
Tak więc spokojnie - jak przyjdzie czas na to, żeby auto trafiło do zaawansowanych, to tam trafi.
[quote=""korzenio""]Słupki i podsufitka! nieduży koszt a robi robotę

[/quote]
Obaczym

Na razie są ważniejsze rzeczy do ogarnięcia

[quote=""daro87""]gratulacje osiągnięcia na zlocie[/quote]
Dzięki

[quote=""daro87""]żałuje że nie mogłem w tym roku obczaić na żywo..[/quote]
No co poradzisz, czasem bywa i tak