No wiec mały up passat skrecony do kupy i przygotowany do ,,sezonu"
Koła wyszly ładnie na 9 falken pieknie sie naciagnął wiec jak na dupowoz to bedzie

byłem niesety zmuszony wywalic dystanse z tyłu bo przy skreconym gwincie tarły opony
Gwint według wszelkich glupot jakie pisali na roznych forach na necie pasuje od polo 6n jak i od golfa 3/2 trzeba delikatnie go przerobic ale pasuje przynajmniej na 16" da sie lux go skrecic i zachowuje swoja sztywnosc ( nei wiem jak inne bo do mnei trafił np w tym momencie Weitec ale i MTS jak i supersport wygladaowo i dlugosciowo pasuja)
Byłem tez na katach i na poczatku byly na 6,5 na strone okolo hahah troche walki i ogarniete na 1 stopien.
Z tuningow jeszcze zalałem olej wymienilem filtry i obudowałem intercooler bo niestety mama przywaliła

odzwyczaiła sie jeździc na glebie widocznie

i poprawiłem drzwi kierowcy bo opadły ale podobno to bolaczka tych passkow ale razem z aurelem metoda silowa podgielismy je do gory i jest dobrze.
Mam pare zdjec ale ni h..... nie idzie mi ich zgrac z fona cos blokuje przesył miedzy kompem ale jak ogarne to zgram wiec chyab dopiero na slesinie jakas dobra dusza ogarnie lepsze zdjecia
Wiec przed slesiniem pozostaje nabic klime zalozyc odubowe na chlodnice klimy ktora kupiilem na zlomie od pana Jozka za 2 zł

i moze obszyje kierownice ale nie wiem czy bede mial kase bo niestety odbudowa polo troche kasy pochlania A i pare inwestycji w domu musze ogarnac ale mam nadzieje ze ulep z niego nie wyszedł i jakos zaprezentuje sie w Ślesinerjo
Wiec wszem i wobec Do zobaczenia na najlepszym zlocie w maju Panie i Panowie