Mam pytanie
Ostatnio zmieniałem w moim polo zbiornik paliwa na jakiś mniejszy (chyba ze starszego polo 86c)
zbiornik jest weższy i zastanawia mnie jaką ma pojemność wporónaniu do orginalnego zbiornika
Witajcie
Polówka prawdopodobnie będzie szła na sprzedaż na wiosne gdyż na 99% kupuje drugie 86c a nie dam rady utrzymac obydwu
Trudno by mi było pogodzić sie z kasacja może ktos je tutaj kupi z forumowiczów za nieduże pieniądze
niewiem czy działa link ale drugie polo już jest http://zapodaj.net/b4d647dabdd21.jpg.html
P.S
czy we wszystkich 86c były problemy ze zwijaczami pasów bezpieczeństwa? strasznie mnie to wkurza w obydwu polówkach pasy nie chetnie sie zwijaja :x
Podejrzewam, że nie będzie to kwestia sprężyny. Z czasem same pasy na krawędziach się mechacą i w pojemniku na zwinięty pas zbierają się kłaczki i wszechobecny kurz. Trzeba to rozebrać ile się da i wyczyścić. Dodatkowo warto wyczyścić ucho przy słupku, żeby pas gładko się przesuwał.
ucho jest w porządku
Generalnie ten pas lubi się zwijać skręcać kiedyś próbowałem to naprawić i musiałem zwijać ta spreżyne do dzisiaj niewiem jakim cudem udało mi się ją zwinąć
P.S
widzisiliście na powyższym zdjeciu MOJEGO DRUGIEGO FOX-A?
jedna polówka napewno idzie na sprzedaż
Nie mam odwagi żeby jedną pociąc i zostawić sobie cześci .....
Mam nadzieje że pójdzie w dobre ręce cena mysle 600zł przeglad ubezpieczenie i wogóle - myśle że ta pierwsza z 1989r