srebrna poloweczka

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

c
cubawsh@o2.pl
Newbie
Newbie

srebrna poloweczka

Post autor: cubawsh@o2.pl »

http://img193.imageshack.us/img193/3889/47345874.jpg
http://img193.imageshack.us/img193/5026/46106136.jpg

A oto moja polowka , rok 1998 , 1.9 diesel . jak widac zmiany ktore w niej jak narazie zaszly to tylne lampy wymienione na ciemne hella , przednie kierunki , boczne kierunki na białe , przyciemnione szybki tylne jak i przednie ale te delikatnie . dalsze plany to felgi 15" na oponce 195/50 ,przednie lampy wymienic na lampy ksenonowe . chcialem zglebowac , ale po poradach innych odeszlem od tego pomyslu zwazywszy na stan drog w miescie jakim mieszkam .
Awatar użytkownika
el nińo
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: el nińo »

fura ok, ale z przodu jasne lampy i kierunki a z tylu ciemne ?? jak dla mnie nie pasuje :scratch: pozdrawiam :victory:
el nińo
Awatar użytkownika
suff
Wtajemniczony
Wtajemniczony
Kontakt:

Post autor: suff »

[quote=""cubawsh@o2.pl""]chcialem zglebowac , ale po poradach innych odeszlem od tego pomyslu zwazywszy na stan drog w miescie jakim mieszkam .[/quote]

-40 na kicie technixa jest nieodczuwalne. w Szczecinie i ZG drogi sa straszne i trzeba nauczyc sie omijac dziury, ale wiekszych problemow nie ma.
Awatar użytkownika
aniula24
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: aniula24 »

Pola fajna, troche drobnych zmian i bedzie super:) jako ze to autko w jasnym kolorze zostawilabym te jasne kierunki a na tyl lampki z 6n2 :) to taka moja prywatna opinia :)
m
misiekpolo
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: misiekpolo »

wszystko ladnie pieknie tylko te lampy z tylu sa do . .... naprawde te z 6n2 wygladaja znacznie lepiej w tym kolorze.. za jasny kolor auta do tych lamp co masz
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane/ kasacja”