Siemanko. Dzięki za komentarze Pomarańczki zostaną
Plan z tylnymi lampami jest taki- Lewa 6n2EU prawa 6n2uk bez światła cofania
A pomyślimy jak będzie na Ślesinie bo mój Zimuś Qk ma fajne tylne lampy a po ślęsinie
już ich mieć nie będzie :vinsent:
lepiej chyba dwa wsteczne i jedną żarówkę czerwoną włożyć
chociaż przy pomarańczowych kierunkach lepiej zostawić ori lampy te ciemniejsze (gti? - nie znam się) bo czerwone nie będzą pasowac do pomarańczek
[quote=""Marcin86c""]lepiej chyba dwa wsteczne i jedną żarówkę czerwoną włożyć
chociaż przy pomarańczowych kierunkach lepiej zostawić ori lampy te ciemniejsze (gti? - nie znam się) bo czerwone nie będzą pasowac do pomarańczek[/quote]
Lepiej? być może dla Ciebie - każdy post zwracasz uwage i negujesz moje pomysły. Mój projekt, moja wizja i to ja w moim aucie stwierdzam co bardziej mi pasuje. Twoje wywody mnie irytuja
[quote=""Yzf 250""][quote=""Marcin86c""]lepiej chyba dwa wsteczne i jedną żarówkę czerwoną włożyć
chociaż przy pomarańczowych kierunkach lepiej zostawić ori lampy te ciemniejsze (gti? - nie znam się) bo czerwone nie będą pasować do pomarańczek[/quote]
Lepiej? być może dla Ciebie - każdy post zwracasz uwage i negujesz moje pomysły. Mój projekt, moja wizja i to ja w moim aucie stwierdzam co bardziej mi pasuje. Twoje wywody mnie irytuja[/quote]
wyrażam swoja opinie i mam do tego prawo
zresztą nikt ci nic nie nakazuje, rób co chcesz