Polo 6n2 by Karolek (SPRZEDANE)

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Karolek
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Karolek »

No coś trzeba było wymyślić bo już mi się wygląd auta znudzil :niewiem: troche kasy poszło ale co tam :) mysze jeszcze dokupić 2 oponki 165/45/15 i powoli bede wszystko składał do kupy dziś jestem na etapie rozklejania , ranty ciężko schodzą ale nie ma tragedi :butcher: myśle jeszcze nad kolorem rotora ale chyba zostaną czarne takie jakie kupiłem .
Awatar użytkownika
Karolek
Mały interesant
Mały interesant

Felgi już są na polo :) usłyszałem że jest tłusto od kilku ludzi :) myśle że w tygodniu ogarne jakieś fotki i sami ocenicie :)
T
Tajg3r
Konkretnie zainteresowany
Konkretnie zainteresowany
Kontakt:

Post autor: Tajg3r »

Pokazuj felunek, bo umrę z ciekawości. :crazy: :buba:
Awatar użytkownika
Karolek
Mały interesant
Mały interesant

A wiec felga to BBS RM przód 7J rant 1 cal opona 165/45 tył 8J rant 2 cale opona 165/50 :)
i szukan jednej śrubki do tych felg jak by ktoś miał to pw
Obrazek Obrazek Obrazek
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

dobrze siedzi na tym kole :)

jeszcze będziesz kręcił gwintem? wydaje się jakby przód był trochę wysoko w stosunku do tyłu, ale może to złudzenie
F
Filipovic
Swój
Swój

Post autor: Filipovic »

Wywal te wlepy bezsensowne .. ;) Kółka mi się podobają, lecz srebrny rotor lepiej by wyglądał i koły się deko większe wydawało.

Jak śrubki ogarniałeś?
Awatar użytkownika
Karolek
Mały interesant
Mały interesant

gwint skręcony do końca już , myślałem żeby wywalić pomocnicze ale odpuszcze temat ciasko jest na tyle ;) bedzie trzebo odboje ogarnąć .
Wlepy zostaja kwestia gustu... rotor bede malował ale dopiero na następny sezon w jakiś ciekawy kolor ;) chrom na śrubkach był ok wystarczyło je wyczyścić pastą :)
A
Anonymous

czarne rotory też dobrze wyglądają

myślałem tylko obniżeniu przodu żeby bardzie oponę schować bo teraz tył wydaje się niższy od przodu ale pewnie wtedy był by problem ze skrecaniem
Awatar użytkownika
Karolek
Mały interesant
Mały interesant

Cudowny początek sezonu , w nocy z 04.03 na 04.03 znalazł się jakiś :banghead: idiota który przebił mi dwie opony , żeby bylo zabawniej prawy przód i lewy tył :angry2: :angry2: :angry2: co tacy ludzie mają w głowie... Sprawa zgłoszona ma policje , pewnie śledztwo bedzie umorzone...
A
Anonymous

co za zje.. genetyczne :angry:
Awatar użytkownika
krzyDOLAR
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzyDOLAR »

[quote="Karolek"]pewnie śledztwo bedzie umorzone[/quote]mimo to walcz o swoje. a takim kut@$om to powinni łapy przy łokciach ucinać żeby już nigdy nie mieli okazji zrobić czegoś podobnego. najbardziej boli że człowiek robi co może by auto jakoś wyglądało, wkłada w niego pasję i kupę siana - często oszczędzając na sobie, a przyjdzie jakaś zawistna menda i zniszczy to dla samej frajdy :agresyw:
Awatar użytkownika
pawellini
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post autor: pawellini »

Gro takich osób robi to z zazdrości :butcher:
Oby policja dorwała gnoja...

PS: Z panną się czasem nie rozstawałeś,one też często bywają wrogami :grin:
A
Anonymous

[quote="pawellini"]Z panną się czasem nie rozstawałeś,one też często bywają wrogami [/quote]
albo ich koleżanki
koleś z innego forum miał taką sytuacje.. serce na drzwiach do podkładu wydrapane
Awatar użytkownika
Karolek
Mały interesant
Mały interesant

A wiec tak otrzymałem list z policji o umorzeniu śledztwa... czyli tak jak myślałem. Polo stoi teraz na strzeżonym parkingu :) i ma się dobrze niebawem dodam jakieś nowe fotki ;) a narazie zapraszam na fanpaga którego założyłem z nudów ;)https://www.facebook.com/pages/Polo-6N2 ... 4956709600
I jeszcze jedno jak by ktoś miał ori lampy do 6n2 w zadbanym stanie i dobrej cenie to chętnie kupie :) ewentualnie jedną od strony pasażera Valeo.
Awatar użytkownika
Karolek
Mały interesant
Mały interesant

Kilka aktualnych fotek ;)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „6N2”