z polo 1.0 próbuję VAG-COMem usunąć 2 błędy z silnika i 2 błędy z AIRBAGów. Niestety za każdym razem program wyrzuca mi błąd Too many connection errors.
PolskiVag wcale nie potrafi się połączyć z poduszkami lub silnikiem.
W czym może tkwić problem?
Dodam, że z nie jednego auta usuwałem błędy i przeprowadzałem diagnostyki i nigdy nie miałem takiego problemu.
czy rzeczywiście nikt nie wie co może być przyczyną problemów z połączeniem? ten sam interface używany do innego auta działa bez problemu. Tylko Polo się stawia
w vag-com będzie to zła konfiguracja bo tez tak miałem, a kolega mechanik problemu nie miał
błędy air-bag to prawdopodobnie wina wadliwego sterownika który występował w tym modelu, jedyne wyjście to wymiana na sprawny albo wizyta w serwisie
[quote=""Marcin86c""]w vag-com będzie to zła konfiguracja bo tez tak miałem, a kolega mechanik problemu nie miał
błędy air-bag to prawdopodobnie wina wadliwego sterownika który występował w tym modelu, jedyne wyjście to wymiana na sprawny albo wizyta w serwisie[/quote]
A możesz powiedzieć co miałeś źle skonfigurowane że taki był efekt ??
Mam ten sam problem. Połączy Ci się z POLSKI VAG. Z vag-com sie nie łączy i mam taki sam błąd. Probowalem u siebie na roznych komputerach samochodach i systemach i jest to samo. Mysle że to wina kabla który kupiłem. Zmieniałem także "latency" i to nie pomogło.