Witam!Otóż od jakiegoś czasu nie mam postojowego światła z tyłu dzisiaj w nocy zauważyłem ze także nie mam postojówki z przodu i to wszystko dzieje sie z prawej strony! Bezpieczniki są dobre żarówki także! Prąd dochodzi bo elektryk sprawdzał co może się dziać i gdzie szukać problemu?
No i zrobione!
Nie wiem co to za elektryk który sprawdza bezpieczniki i twierdzi że są dobre! Dzisiaj sprawdziłem sam bezpieczniki i jak się okazało od przodu i od tyłu był spalony a żarówkę też wymieniłem i wszystko świeci!
[quote=""Kame122""]Nie wiem co to za elektryk który sprawdza bezpieczniki i twierdzi że są dobre[/quote]
taki co dobrze zarabia za niepotrzebną robotę
zmień elektryka, albo kup jakiś tani miernik za 30zł z "testem diody" piszczy na zawarciu, szybko i łatwo sprawdzisz bezpiecznik, bo nie zawsze widać czy jest spalony
[quote=""Marcin86c""][quote=""Kame122""]Nie wiem co to za elektryk który sprawdza bezpieczniki i twierdzi że są dobre[/quote]
taki co dobrze zarabia za niepotrzebną robotę
zmień elektryka, albo kup jakiś tani miernik za 30zł z "testem diody" piszczy na zawarciu, szybko i łatwo sprawdzisz bezpiecznik, bo nie zawsze widać czy jest spalony[/quote]
No i tak zrobie! Nie ma to jak samemu sprawdzić najpierw