Doszedł kolejny problem.. myślałem, że powodem tego szarpania jest przebicie na cewce ale dzisiaj usłyszałem szum, świst? z tyłu samochodu jakby silnik odrzutowy. Czyżby pompa paliwa pada? Nie znam się ale to coraz dziwniejsze..
[quote=""Kaczy""]Ile kosztuje diagnostyka komputerowa i ew. skasowanie błędu?[/quote]
Skąd jesteś?
Zapytaj w dziale spoty czy ktoś z Twojej okolicy ma vaga, jedź na spot i sprawdzisz za free.
Skasowanie błędu nie wyeliminuje usterki, błędy kasuje się po naprawie/wymianie uszkodzonej części.
[quote=""siwkins""]
Skąd jesteś?
Zapytaj w dziale spoty czy ktoś z Twojej okolicy ma vaga, jedź na spot i sprawdzisz za free.
Skasowanie błędu nie wyeliminuje usterki, błędy kasuje się po naprawie/wymianie uszkodzonej części.[/quote]
Jaworzno. :hello:
Mam na myśli to czy błąd po prostu nie powoduje tych problemów. Przykładowo była zła mieszanka paliwa i błąd został. Jest taka możliwość?
[quote=""Kaczy""]Mam na myśli to czy błąd po prostu nie powoduje tych problemów. Przykładowo była zła mieszanka paliwa i błąd został. Jest taka możliwość?[/quote]
Błąd nie powoduje problemów tylko odwrotnie, jeżeli jak podałeś dla przykładu była zła mieszanka to najprawdopodobniej w takiej sytuacji uszkodzona była by sonda która steruje składem mieszanki, jak sam widzisz nie ma błędu bez przyczyny.
Jedyne sensowne rozwiązanie to podłączyć pacjenta pod komputer.