1.9 zapowietrza sie!

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

d
dawid13584
Newbie
Newbie

1.9 zapowietrza sie!

Post autor: dawid13584 »

Ludzie pomóżcie mi bo nie mam siły na te moje polo :banghead: juz pisałem wczesniej bo miałem problem z odpaleniem po nocy i dostałem opowiedz ze sie może zapowietrzać i ze moze byc przyczyna zaworek na filtrze paliwa wymieniałem go i kur,, nic nie pomaga !! Wyminiłem w niej tez końcówki wtyrsków i własnie po tej wymianie kilka dni po zaczeło sie pieprzyc z tym paleniem i ona włsnie sie zapowietrza , ale nie widac pęcherzyków powietrza w węrzykach paliwa nie wiem co moze byc przyczyna ? Jak ktoś wiedział co moze byc przyczyna to bende wdzieczny , bo juz mnie dobija te polo !!
Awatar użytkownika
ghul177
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: ghul177 »

końcówki sam wymieniałeś czy u jakiegoś dobrego mechanika?
d
dawid13584
Newbie
Newbie

Post autor: dawid13584 »

Nie koncówki wymieniłem u dobrego mechanika i wszystko było dobrze przez pierwsze dni i i po nocy paliła bardzo dobrze i potem zaczeło sie pieprzyc nie wiem co jest .
r
rolf
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: rolf »

u mnie pomogla wymiana filtra i tego zaworka na nim i jeszcze dalem na powrocie za filtrem taki zaworek zapobiegajacy cofaniu paliwa do baku tez mi krwi napsul w zimie wpierw zalozylem ten zaworek na powrocie i nic potem ten zaworek na filtrze i tez nic na koncu nowy filter lepszej firmy i dopiero pomoglo ale com zjad nerwow tom zjad
Awatar użytkownika
vjarecki
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: vjarecki »

Układ może zapowietrzać się na samej pompie wtryskowej.
Są tam uszczelniacze dźwigni, które się wymienia.

Polecam przeczytać wszystkie moje posty na temat tego modelu :amen:
ODPOWIEDZ

Wróć do „silnik”