W skrócie:
VW Polo 9n3 GTI 5d
1.8T 150ps benzyna
rok produkcji 2006,natomiast pierwsza rej lipiec 2007,przebieg deko ponad 120tys (wszystko na to wskazuje ze orginalny)
Z ważniejszych wyposażony w:
jak przystało wnętrze w pakiecie gti, klima manualna,4 el.szyby, wspomaganie,blokada drzwi, uchwyt na kubek, abs, esp, 4 poduszki, el. i grzane lustra, wskaźnik kontroli kół, 8 głośników, radio cd mp3,
Z rzeczy już zrobionych: Musiałem zmienić zderzak bo ori był pęknięty a że nie mogłem znaleźć bez spryskiwaczy to niestety jest z nimi i czeka mnie teraz ich malowanie pod kolor, parę rys i drobiazgów muszę zlikwidować na aucie bo niestety mechanicznie auto zadbane ale wizualnie już gorzej :this: do tego wymiany wymagało łożysko oporowe skrzyni to akurat nie duże koszta a jednocześnie sprawdzony został dwumas i wymieniona tarcza sprzęgła skoro już wszystko było na wierzchu,wymieniony olej, filtry i klocki. Więc pozostaje jeździć i cieszyć się autem bo wszystko inne działa bez zająknięcia :-D
obecnie w pakiecie zimowym na 15stkach a na lato czekają 16 z oponami 205/45 więc będzie deko niżej i ładniej

Najbliższe plany to: reszta kratek w plaster miodu, letnie felgi na czarno,doprowadzenie lakieru i blacharki do ideału