Przydałby się ktoś kto to robił, położyłbym kasę na stół jakieś piwko i by się ogarnęło myślę. ;d Może ty Adi ? ehhe...
----
Dobra podsumowując zbliżający się ku końcowi rok 2013 zobaczmy co udało się skompletować od lutego? tego roku do dnia 29 grudnia. Założenie było tak by uniknąć rzeźby, czyli żadnego gięcia, cięcia. Starałem się i staram nadal by wszystkie mody były p&p ale zanosi się na to, że rok 2014 będzie o tyle przełomowym, że skończy się chodzenie na skróty i będzie coś tam chyba trzeba pociąć.
Jak na moje, bidny student w nie cały rok dość żwawo ogarnął się z modami tymi gotowymi jak i tymi czekającymi na montaż. Przeglądając sobie temat sam jestem mile zaskoczony. A więc w co zainwestowaliśmy w roku 2k13.. :blind:
- votex na tył
- ksenon z gti'ka + spryskiwacze
- korek oleju R8
- lotka gti z 3 stopem
- usunięta tylna wycieraczka
- roletka tylnej szyby
- nakładki na pedały
- kubełki z mk3 gti
- woby
- czarny środek (już wliczamy w to lakierowane graty)
- car audio, deko lepszej jakości niż to fabryczne
- graty z gti (kratki, halogeny, atrapa, kratka środkowa zderzaka)
- 14 calowe ''serduszka'' z ori dekielkami na lato
- hydrografika we wnętrzu
Jakie plany na sezon 2k14?
Najważniejsze chyba jest to by ''nie zwolnić tempa'' z modami i z miesiąca na miesiąc inwestować w to nowe tejli hehe

Plan jest by auto było zrobione pod koniec sezonu by to załapało jakiś event, ale zobaczymy ..
Tak wyszczególniając...
- redukcja wgniotek
- polakierowanie na nowo listew dachowych (złazi klar na jednej)
- redukcja odprysków z dachu i maski
- założenie małego lusterka z lupo
- jakaś korekta lakieru?
- gwint
- koło (
najprawdopodobniej RM albo dare rs w 16 calach..
- przerzutka pokrowca z fotela i kanapy z mk3 gti (
Spodobał mi się niebieski motyw na tych fotelach i myślę dobrze to wygląda z budą, może kiedyś zagości skóra.
- polakierowanie wszystkich elementów tego wymagających, votex, lotka, lusterko itd.
- założenie ksenonów i w razie możliwości to i sprysków