tak z Gliwic a co ? nie no jeszcze daleko jej do zadbanego stanu niestety mam prawe drzwi do przemalowania bo źle dobrali kolor i w ogóle ale będzie trzeba z tym chyba zimę przeczekać bo pogoda już nie sprzyja malowaniu
Potrzebuje rady. W ostatnim czasie dużo napraw się nazbierało. Zbieżność i kąty oraz tarcze i klocki hamulcowe to na pewno. Przy moim skromnym budżecie na za dużo nie mogę sobie pozwolić i tu rodzi się pytanie. Miałbym okazję zdobyć fotele i kanapę z 6n2. Moje są w całkiem dobrym stanie ale fotel kierowcy buja się no i trzeba byłoby je wyprać. Koszt prania wynosiłby 70zł a ten zestaw z 6n2 w granicach 120 do 200 zł i mam dylemat. Powiedzcie również co sądzicie o postojach w kierunkach oraz żółtych halogenach. Pasowałyby do tego samochodu ? Pozdrawiam
Jak te stołki są dobre Twoje to zostaw je sobie. Po co zmieniać. Żółte halogeny miał szmydziu w swoim Polo. Zobacz jak u niego to wygląda. Mi osobiście się to podoba :cool2:
no te co mam są jasne i ciężko utrzymać je w czystości , w fotelu pasażera jest delikatna dziurka od fajki po poprzednim właścicielu, a fotel kierowcy skrzypi i buja sie dlatego pomyślałem że taki mod to fajna opcja żeby trochę go odmłodzić