Ubezpieczenia PZU

Plany promocji Klubu, Nasi Partnerzy oraz uzyskane u Nich rabaty dla Klubowiczów.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
christopherek
Konkretnie zainteresowany

Ubezpieczenia PZU

Post autor: christopherek »

Szanowni koledzy,chciałbym zaoferować swoje doradztwo i pomoc w kwestii wszelkiego rodzaju ubezpieczeń:komunikacyjnych,majątkowych,wyjazdowych,dobrowolnych,biznesowych.Jestem agentem wyłącznym jednego z najlepszych od lat ubezpieczycieli w Polsce firmy PZU s.a.w związku z bezpośrenią współpracą z zespołem sprzedaży jestem w stanie wynegocjować dla każdego klienta indywidualną i dopasowaną do jego potrzeb ofertę,a dzięki dużemu wsparciu ze strony kierownika sprzedaży mam możliwość uzyskania dla klienta specjalnych zniżek.Niejednokrotnie również forumowicze mieli okazję przekonać się że oferta PZU jest bardzo dobrą propozycją,często za podobną składkę można uzyskać bogatszą ofertę niż u konkurencji.Jestem w pełni mobilny-kalkulację składki zrobimy na telefon a polisę dostaniesz następnego dnia kurierem,na terenie Warszawy i okolic możliwość spotkania w dogodnym terminie.
kontakt:
mail: kszelagowski@agentpzu.pl
telefon: 506 906 706
UBEZPIECZENIA PZU AC OC NNW Pakiety 24h na dobę,kalkulacja składki od ręki,w Warszawie dojazd do klienta TANIO!! kontakt 506 906 706
Awatar użytkownika
christopherek

nikomu nie konczy sie oc na samochod.piszcie zrobie kalkulacje i postaram sie zeby bylo taniej niz u konkurencji
UBEZPIECZENIA PZU AC OC NNW Pakiety 24h na dobę,kalkulacja składki od ręki,w Warszawie dojazd do klienta TANIO!! kontakt 506 906 706
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

Ja skorzystałem i bardzo polecam :piwo: Kończyło mi się OC na cieniasa na dniach i przy mojej 55% zniżce dostałem kontynuacje samo gołe OC za 401zł. Konkurencja najtaniej wychodziło Proama za 370zł z groszami również sam golas bez niczego. Krzysiek ogarnął tak, że w cenie 406zł udało się zrobić OC do tego NNW na 5000zł oraz co jest najlepsze w tym wszystkim AC :crazy: Wybór był logiczny, że decyduję się na taką ofertę, bo 36zł w skali roku to śmieszna kasa w porównaniu do tego co za to mam. A AC przydaje się o czym przekonałem się na własnej skórze w styczniu gdyż bez niego nie miałbym jak ściągnąć wraku po wypadku (w sensie była laweta za free) oraz w sumie za wszystko odzyskałem giełdową wartość samochodu. Na bank zgłoszę się jak będzie kończyć się ubezpieczenie na ojca gofra oraz na mieszkanie i puszczę info po rodzinie i znajomych :grin:
Awatar użytkownika
christopherek

dzieki za dobre slowa Karolu.jak widac pzu wcale nie musi byc najdrozsze.zapraszam chetnych zrobimy kalkulacje na oc,ac i inne ubezpieczenia majatkowe,dla mnie to jest chwila,dla Was moze byc oszczednosc
Awatar użytkownika
christopherek

do końca listopada mam dodatkowe pakiety zniżkowe,nie zwlekajcie jeśli kończy się ubezpieczenie
Awatar użytkownika
christopherek

Do końca roku mam nie wykorzystany pakiet dodatkowych zniżek na komunikacje i mienie wiec jak komuś cos sie kończy zapraszam będzie tanio:-)
Awatar użytkownika
KoStEk
Administrator
Administrator

Post autor: KoStEk »

Witam. Późno bo późno odpisuje, ale poleciłem również w innym temacie:).

Skorzystałem z pomocy Krzyśka. Sprawna, szybka obsługa oraz znakomity kontakt. Doradził i dobrał najlepszy możliwy pakiet, jaki nigdzie indziej nie zaproponowali, a przynajmniej nie za taką kwotę. Pakiet PZU komfort. Gdzie w pozostałych (co najmniej 4 firmach) w tej cenie było gołe OC.
W przyszłości jeśli będę coś ubezpieczał na pewno zgłoszę się z zapytaniem do Krzyśka.

POLECAM:)
Moje byłe POLO 6N KOSTEK
----------------------------------------------------------------
Ślesin 2012, 2013, 2014
II miejsce Turniej Tenisa Stołowego-2013
Awatar użytkownika
KoStEk
Administrator
Administrator

Post autor: KoStEk »

[size=99px]PRZYPOMINAM I ZACHĘCAM DO WSPÓŁPRACY Z KRZYŚKIEM

DORADZI, PODPOWIE, RZETELNIE I SOLIDNIE WYCENI
[/size]
Moje byłe POLO 6N KOSTEK
----------------------------------------------------------------
Ślesin 2012, 2013, 2014
II miejsce Turniej Tenisa Stołowego-2013
Awatar użytkownika
christopherek

Nikomu nie konczy sie ubezpieczonko,nikt nie chce skorzystac i moec dobre i konkurencyjne ubezpieczenie w pzu?przeliczenie skladki nic nie kosztuje:-)
Awatar użytkownika
Witek6935
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Witek6935 »

Witam
Mi się będzie kończyło za 1,5 miesiąca. Obecnie mam w PZU, ale chętnie się zgłoszę, może będzie coś taniej ? :)
Obecnie mam pakiet: OC, MiniCasco, NNW (12 000zł), PZU Auto Pomoc (komfort) i chyba bym chciał przy tym pozostać..
Awatar użytkownika
Witek6935
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Witek6935 »

Witam,
Bardzo polecam usługi kolegi. Sprawdził mi kilka opcji, wyjaśnił, doradził i doprowadził temat do końca. ;) Jestem mega zadowolony. Auto ubezpieczone jak nigdy! POLECAM!
Awatar użytkownika
christopherek

dziękuję za dobrą opinię.skoro mam możliwosc zeby klient nie przepłacał albo w cenie gdzie konkurencja proponuje mogę więcej zaproponować to czemu nie pomóc?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Promocja i partnerzy - rabaty”